Bu Problemleri Nasıl Çözerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maryo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maryo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın arkadaşlar biriki konuda yardım bekliyorum.1- harici hard diske başka bir h.diskten yükledigim filimlerin türkçesini izleyebilmek için bir porogram yüklü olması gerekiyormuş.bu porogram nedir ve linki bulabilirmiyim.2-masa üstü bilgisayarımdan neti diz üstüne aktarmak için bir dagıtıcı aldım.zyxel.bir arkadaş geldi güç bela zorla yükledi ve iş oldu.şimdi bilgisayarın yerini degiştirdik.bu dagıtım alaetinin yüklemesi bozuldu.tekrar yüklemek için bayagı ugraştık ama yükleyemedik..interneti uydu net ten alıyorum.yanında teledünya yayınları var.ama dagıtıcı bayagı poromlem oluyor.aletin kodu. zyxel.nwd-270 .n150mbps.n. usb.adaptör.yardımlarınız için teşekkür ederim.:):(

archim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım sorularından net birşey anlaşılmıyor, tam cevap veremeyiz kusura bakma. Filmleri Türkçe izlemekten kastınız ne? normalde hiç bir program filmleri türkçeye çevirmez. eğer filmde Türkçe özelliği varsa seyrettiğiniz programdan dil seçeneğini türkçe yapmanız yeterli. Altyazıları kastediyorsanız, alt yazı dosyası film ile birlikte geliyorsa VLC player veya BS player gibi programlar Türkçe altyazıları gösterir. Özellikle BS player da otomatik altyazı bulma özelliği var. Linkleri :http://www.videolan.org/vlc/ ve http://www.bsplayer.com . Modem konusuna gelirsek ; bilgisayarın yerini değiştirmekle ayarlar bozulmaz, büyük ihtimalle kablosuz çekim alanının dışına çıkılmıştır veya ilk yaptığınız ayarlar kaydedilmemiştir. Bu konuda en iyi o cihazın müşteri hizmetlerinden veya kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
filmleri türkçe dilde izlemekten kastın sanırım dvd formatındaki film bunlar. power dvd isimli programla dilleri seçebilirsin. zyzelin bilgisayarına yüklediğin programında "AP" diye bir kısım vardır. ayarlamaları oradan yapacaksın. açıkçası bir accsess point alsaydın bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdın. iki bilgisayarında açık kalması gerekmezdi..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Kmp Player sorunu çözer Çift dil seçeneğini görmeye ve seçmeye uygun. :)