Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayar toplattırıyorum. 1 pc birde laptop alıcağım. Aşağıdaki resimde pc ve laptop bilgisayarlar var.
Düşüncelerinizi önerilerinizi şunun yerine bu olsun diye beni yönlendirseniz memnun olurum
Pc için ekran kartı değişecek o kesin. nvidia 9600 DDR3 almak istiyorum. Lap'top'ta ise 512*2 ram 1*1024 olacak onun dışında yok şimdilik.
Resimler gif e çevrildi yeniden upload edildi
arkadaşım öncelikle notebook tamamen bir ihtiyaç meselesi.yani mobilite durumun nedir? öncelikle bunu bir gözden geçir derim.yani sürekli hareketlimisin sabit bir yerin yokmu.
notebook a 1200 ytl yazmıssın sanırım.1200 ytl ye nasıl bir masaüstü dizersin biliyormusun.şöyle diyeyim F-16 ;D
pcye gelince 1450 ytl edcek bir makine kesinlikle değil bu makinenin ederi tas çatlasın 900 ytl bence biraz daha araştır.
bu ikisini önerebilirim.ama hersey maddi alım gücüne bakıyor.bunlar tamamen öneri.bence biraz daha araştır forumları falan daha iyi önerisi olan arkadaslar çıkabilir.
Oyun oynamayacak sadece office,film, müzik, 3d çizim düşünüyorsanız laptop alın. Ben oyunda oynarım diyorsanız pc ye yönelin, Laptop da ekran kartları genelde paylaşımlı ve upgrade edilemez oluyor. Yane 3 sene sonra bir ekran kartı alarak kurtulamıyorsunuz ancak pcmcia dan bağlantı kiti alıp alternetif yollar çiziyorsunuz kendinize.
Hem pc hemde laptop alınacak. Biri benim biride işyeri için. İşyerindeki bilgisayarlardan birtanesinin hareketli olabilmesi gerekiyor.O yüzden laptop alacağız.
Şu anki pc yi de o işyerine götüreceğiz. Yeni pc yi ben eve alacağım. O yüzden sağlam bir pc istiyorum. Oyun manyağıyım biraz