Bu pc sizce nasıl?

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2lzs7.jpg

Yukarıdaki konfigürasyonu bir arkadaşım için yaptım max 1000TL lik bişe olsun istedi HDD kendisinde mevcut yani HDD ye gerek yok sizce bu pc nasıl ekran kartında ve kasada kararsız kaldım.yalnız vatanda uygun fiyatlı pek aklıma yatan olmadı %25 indirimdende faydanlanmak istiyoruz sizce nasıl bir yol izlemeliyiz?bide kasanın psu hakkında biraz bakındım nete yalnız pek fazla bilgi bulamadım.sizce yeterli olurmu üstündeki psu?önerileriniz varsa çok makbule geçer.​

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sistem gayet iyi. ancak anakart olarak başka modellere yönelin derim. giga alacaksanız en az UD3 olmalı. D2 ve D3lerin soğutması iyi değil. bu model olabilir 970 çipset yine:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...ata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55742

ayrıca dvd rw olarak asus öneririm. ben şu an pioneer DVR-S19BLK kullanıyorum. ben de vatandan aldım. eski ide asus marka dvd yazıcım daha iyiydi. fiyatları aynı zaten.

http://www.vatanbilgisayar.com/opti...ata-dvd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=50963

ayrıca ekran kartı olarak sapphire veya powercolor öneririm. pcbleri xfx'ten daha kaliteli.

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyw kardeşim bende asus dvd-rw düşünüyorum zaten yalnız stokta görünmüyor o yüzden ekledim.peki kasa hakkında düşüncen ne yeterli olurmu bu konfigürasyona 6850 yükte 250w çekiyormuş?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eyw kardeşim bende asus dvd-rw düşünüyorum zaten yalnız stokta görünmüyor o yüzden ekledim.peki kasa hakkında düşüncen ne yeterli olurmu bu konfigürasyona 6850 yükte 250w çekiyormuş?
asus stokta var. sadece web mağazada yok. sayfayı aşağıya kaydırırsan stokta olduğu mağazaları görürsün.

Stokta Bulunduğu Mağazalar : Topkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Antalya (Lara), Kayseri, Ankara (Batıkent), Avcılar, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Sakarya (Adapazarı), Gaziosmanpaşa, Balıkesir, Dudullu, Antalya (Konyaaltı), Sivas, Denizli, Kahramanmaraş

500 w da 6850 için yeterli olur muhtemelen. ben 600 w ile kullanıyorum. dilersen biraz fazla verip aynı kasanın 600 w olanından al. :)

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asus stokta var. sadece web mağazada yok. sayfayı aşağıya kaydırırsan stokta olduğu mağazaları görürsün.

500 w da 6850 için yeterli olur muhtemelen. ben 600 w ile kullanıyorum. dilersen biraz fazla verip aynı kasanın 600 w olanından al. :)

onu farkettim:Dyalnız yine işime yaramıyor çünkü adana yok içlerinde:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
onu farkettim:Dyalnız yine işime yaramıyor çünkü adana yok içlerinde:D
illa adanada olmasına gerek yok. sen parasını ödersin, başka şehirdeki şubeden getirtirler. birkaç gün gelmesini beklersin sadece. ben böyle alışveriş yaptım daha önce.

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
illa adanada olmasına gerek yok. sen parasını ödersin, başka şehirdeki şubeden getirtirler. birkaç gün gelmesini beklersin sadece. ben böyle alışveriş yaptım daha önce.
ewt doğru öölede oluyor.o zaman bu hali ii fazla oynamaya gerek yok.