Bu PC Ne Kadar Eder?

SlimShady22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim dandik bi pc var onu satıp yazın güzel bi oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum

özellikleri aşağıya yazıcam

sizce ne kadar eder?(pek bişey etmez ama :mrgreen:)

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 2.50 GHz
Anakart: Gigabyt 945GCM-S2l
Ram: 1 gb
Ekran Kartı: SAPPHIRE Radeon X1550 Series 512mb

78N4.png
[/URL][/IMG]

EC5B.png
[/URL][/IMG]

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende dede eski bilgisayar vardı arızasını giderdim parcaların degiştirdim Fulledim bilgisayarı Olmayan birsine hediye ettim bende yeni bilgisayarımı almış oldum. gid hediye et Durumu iyi olmayan arkadaşlarından birsine

SlimShady22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende dede eski bilgisayar vardı arızasını giderdim parcaların degiştirdim Fulledim bilgisayarı Olmayan birsine hediye ettim bende yeni bilgisayarımı almış oldum. gid hediye et Durumu iyi olmayan arkadaşlarından birsine

sence ne kadar eder bi fiyat biçsen.hediye etme gibi bi niyetim yok ne kadarsa satıcam gitsin yenisini alıcam

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sana kimse "bu sistem şu kadar eder" diye, net bir fiyat veremez. verse de yanıltıcı olur. 2. elde fiyatları alıcı belirler. 2. el alan yerlere gidersen çok düşük fiyat verirler. ya parça parça satacaksın ya da çevrenden, donanımdan pek fazla anlamayan birine, makul fiyata satacaksın. parça parça satmak için donanimhaber forumu veya gittigidiyor.com sitesini kullanabilirsin.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
150 tl eder en fazla 100 verseler hemensat internet explorer acatımmı kasar saten bu bir işlev olmaz...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Intel® Pentium® Processor E5800 (2M Cache, 3.20 GHz, 800 MHz FSB
Corsair 2 gb 800 mhz ve 1gb 800 mhz ram
anakart Biostar G31-TE M7

ekran kart Ati readeonhd 3650 1 gb/128 bit
500 gb HDD
ASUS DVD RW

400 WAT PSU gercek

samsun 19 inc led
klavye +mouse

300 tl satım

arkadaşım senin ki can catlasa 150 tl verirler ben ayda toplama 2 el en azından 2 adet satıyorum ve o sistemler seninkinden iyi yani arkadaşın dediği gibi bu işden anlamayan birine satabilirsen makul bir fiyata satarsın ben şahsen alsam bunu 90 tl verim

60 tl sadece cpu icin 30 tl diğer parcalar icin toplam 90 tl yani bilgisayarcıya satarsan ancak bu kadar verirler

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu senin sisteminde değil fifa 2012 acma setup bile calıştıramasın arkadaşım şu benim yukardaki sistemde kasıyor 1 gb ram ile x1550 ekran kartıyla nasıl oynuyorsun fifa 2012 garip yoksa biz mi bu işi bilmiyoruz

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
pes 12 ve 1 gb ram :) yalnızca gülüyorum :)))))))))) ayrıca Windows 7'yi de görselleri devredışı bırakarak kullanıyorsun :) madem kasmıyor neden devredışı bıraktın :))))

SlimShady22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pes 12 ve 1 gb ram :) yalnızca gülüyorum :)))))))))) ayrıca Windows 7'yi de görselleri devredışı bırakarak kullanıyorsun :) madem kasmıyor neden devredışı bıraktın :))))

görselleri devre dışı bırakmayıncada kasma yok ama o aralar pc de bi yavaşlık vardı o yüzden :D

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:D sen bilgisayarı az bilen biris ol sana oo bilgisayarı 400 sattıgını düşün 2 yılsonra hiç bir oyun oynayamaz hale geldigi zaman ne hisserdersin?