• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu onur Giggs'in!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Manchester United'ın tecrübeli sol kanat oyunsu Ryan Giggs İngiltere'de yılın en iyi oyuncusu ünvanının sahibi oldu.

Bu sezon takımıyla birlikte 12 karşılaşmada yer alan 35 yaşındaki Galli futbolcu ilk defa bu ödülün sahibi olurken şimdiden Manchester United tarihinin önemli futbolcuları arasına adını yadırdı.

Ödül sonrası aptığı açıklamada "Manchester United'da birçok başarılara imza attım, kupalar kaldırdım fakat bu ödülün benim için anlamı büyük. Bana çok şeyler kazandıran teknik direktörümüz Alex Ferguson ve Manchester United kulübüne çok şeyler borçluyum" dedi.

Aston Villa'dan Ashley young yılın en iyi genç oyuncusu ünvanını kazanırken çok mutlu olduğunu ve onur duyduğunu söyledi. Ödüllerin yanı sıra Premier League'de 2008-2009 sezonunun 11'i şöyle oluştu:

Kaleci: Van Der Sarr (Manchester United)

Defans: Glen Johnson (Portsmouth), Rio Ferdinand (Manchester United), Nemanja Vidic (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United)

Orta Saha: Ashley Young (Aston Villa), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Manchester United)

Forvet: Nicolas Anelka (Chelsea), Fernando Torres (Liverpool)

KAYNAK

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
severim giggs i :) çok iyi oyuncudur. hak etti bencede

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sezonun 11'inin yaklaşık %60'ı ManU'lu. :D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
adaletsız bır dagıtım olmus..

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
giggs çok büyük futbolcu yaşayan efsane.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
helal sana kanka
50 yaşına kadar devam edersin sen

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Müthiş bir oyuncu tam bir tecrübe abidesi