Bu nvidia grafik sürücüsü windows'un bu sürümüyle uyumlu değil hatası

Doğukan Tahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Bilgisayarı bugun aldık, saatlerdir uğraşıyorum. Ekran kartım GTX 1650 nvidianın sitesinden 1650 destekleyen driverları indirmeme rağmen hep aynı hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
En güncel linki atar mısınız?
Link ile değil. Windows update üstünden güncelleyebilirsiniz. En sağlıklısı budur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1612899983620.png

Buradan bahsediyorum.

Doğukan Tahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Link ile değil. Windows update üstünden güncelleyebilirsiniz. En sağlıklısı budur.
Windows güncellemelerini yaptım. Windows update ayrı bir yer mi?

Ekli dosyayı görüntüle 138819
Buradan bahsediyorum.
Buradan güncellemelerini yaptım zaten.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Windows güncellemelerini yaptım. Windows update ayrı bir yer mi?
O halde sorun ilginçleşti bana göre. Çünkü ben de 2 3 ay önce aldım bilgisayarımı ve hiç buna benzer bir durumla karşılaşmadım. Ama aklıma gelen bir diğer ihtimal yeni windows sürümü için henüz driver yayınlanmamış olabilir. Şuanki haliyle zaten kullanmaya devam edebilirsiniz. İlerleyen günlerde sorununuz çözülmezse belki o zaman bilgisayarı aldığınız yerden teknik destek almayı düşünebilirsiniz. Veya bu forumdan birileri çıkar birazdan bunu tecrübe etmiş birileri belki. Şahsen ben yardımcı olamadım üzgünüm. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözüme kavuşur.

Doğukan Tahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
O halde sorun ilginçleşti bana göre. Çünkü ben de 2 3 ay önce aldım bilgisayarımı ve hiç buna benzer bir durumla karşılaşmadım. Ama aklıma gelen bir diğer ihtimal yeni windows sürümü için henüz driver yayınlanmamış olabilir. Şuanki haliyle zaten kullanmaya devam edebilirsiniz. İlerleyen günlerde sorununuz çözülmezse belki o zaman bilgisayarı aldığınız yerden teknik destek almayı düşünebilirsiniz. Veya bu forumdan birileri çıkar birazdan bunu tecrübe etmiş birileri belki. Şahsen ben yardımcı olamadım üzgünüm. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözüme kavuşur.
Teşekkürler.