yasaklı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 14
Bu gün cep telefonuma gelen mesajda turkcell den 900 puan hediye kazandığım aktifleştir mem için 532755444 no lu turkcell müşteri hizmetlerini aramam gerektiği yazıyordu.Bende hiç araştırıp sormadan numarayı çevirdi.Bir dangalak çıkıp ad soyad doğum tarihi sordu söyledim.Hala turkcell müşteri hizmetlerindeyim sanıyorum.Daha sonra beni hediye kazanmamdan dolayı bir güzel tebrik edip kart kullanıp kullanmadığımı sordu.Bu zamanda kartı olmayan insan mı var tabii kullanıyorum dedim.Öyleyse bize ön yüzündeki rakamları okuyun da kartınıza bu puanları tanımlayalım dedi.O zaman hemen jeton düştü.Ne yapacaksın kartı tanımlayacaksan telefona tanımla dedim.Yok sadece karta beyefendi ikişer ikişer okur musunuz dedi.Bende aynen Si...tir lan şe....sizler dedim kapattım.
Yani demek istediğim eĞer 53275544 numaralı ne olduğu belli olmayan böyle bir mesaj gelirse sakın ne arayın nede sorun.BİLGİ AMAÇLI YAZDIM.
Yani demek istediğim eĞer 53275544 numaralı ne olduğu belli olmayan böyle bir mesaj gelirse sakın ne arayın nede sorun.BİLGİ AMAÇLI YAZDIM.