Bu Nedir Arkadaş

YaralıKeko

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Herşeye Kötü Tarafından Bakıyorum,Hep geleceği ilerde olacak kötü şeyleri düşünüyorum.Bi Hediye Alınsa Bile Kötü Tarafını Bulabiliyorum.Mutluğum en fazla 1 dakika sürüyo sonra aklıma gine kötü bişe geliyo normale dönüyom.Hep Depresif bi havadayım

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Entry-nick uyumu. :D

Kendin kabullenmeşsin baştan şartlamışsın kendini, bunu kırmaya bak.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende oyleyim ama bu bizim suçumuz diil dünya bozulmuş yapacak birşey yok maalesef.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hatayı başkalarında aramaktan vazgeçerseniz belki mutlu olmak için sebebiniz olur..

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanlar yanında sürekli negatif, herşeye bir kulp takan tipler istemiyor artık arkadaşım. Herkesin kendine göre sebepleri vardır mutsuz olmak için ama bu çevresindekileride mutsuz edebilme yetkisi vermez kimseye. İnsanlar sana değer verip hediye alıyor vs vs bir şekilde seni düşünüyor ve bunu hissettiriyorsa kıymetlerini bilmelisin. İlerde o insanların hepsi hayatından çıkıp giderse daha büyük bir boşluk seni bekliyor

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herşeye Kötü Tarafından Bakıyorum,Hep geleceği ilerde olacak kötü şeyleri düşünüyorum.Bi Hediye Alınsa Bile Kötü Tarafını Bulabiliyorum.Mutluğum en fazla 1 dakika sürüyo sonra aklıma gine kötü bişe geliyo normale dönüyom.Hep Depresif bi havadayım

bende sen gibiydim. psikiyatra gittim. son 1 senedir koy g.tune rahvan gitsin modundayım :) hastalığını çözümü burası değil doktor !

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Psikolog ararsan iletişime geç :)

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aha benim gibi birileri daha varmışş demek yalnız değilmişim ... Ciddi ciddi bende öyle düşünüyorum insanlar o kadar sahtekar oldular ki her şeyin içinde bir çıkar bir amaç besliyorlar gibime gelmiyor değil doğrusu ama bu durumu yenmeyede çalıstım çalısmadım değil ama hep bir sahtekarlık hep bir oyun bozancılıkla karsılastım bu yüzden bu halimden mutluyum tabi birazda soğuk kanlı olabiliyorsan iyisin iyi

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aslında bende hep kötu duşunurum, hep bugunumle yaşarım, gelecek faso-fiso. Herşeyi yaşadıktan sonra hayat artık anlamsız gelir, sanki kupayı önce kazanıp sonra matca çıkmak gibi

Pesimist olmak içten gelen bişey ve bu normal

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ergenlikte yaşanan daha doğrusu nasıl algılandığına bağlı olarak geliştirilen savunma mekanizması(doğru veya yanlış) insanın karakteri oluyor