Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 yıldır bilgisayar kullanıyorum, yüz binlerce korsan yazılım kullandım (orjinali niye almadın diye sormayın parası uçuk çünkü)
bir kere bile burda ki gibi mesaj gelmedi, hatta üşenmeyip şimdi bile denedim ama yok gelmedi, tahminimce ortaya bir balık atılmış kim yakalarsa misali, anlıyacağınız kekleme yöntemi, bunun gibi mesajlar, mail adresime spam bölümüne geliyor, açmadan siliyorum, yazılımcılarda biliyor kendi programların korsanları ortalıkta dolandığını, benden tavsiye, kafanıza takmayın, silin gitsin..
Ee, neler oldu? Konuyu açan cevap vermiyor, en son on yıl önce buraya giriş yapmış; diğerleri de hesaplarını silmiş. Siz cevap verin bari, hâlâ bu forumu kullanıyorsanız tabi. Bir şey oldu mu?
Çünkü benzer durum bugün benim de başıma geldi ve çok tedirgin oldum. Şirket aynı, yine PGWARE. Bana bir şeyin olmayacağı, bunun Türkiye'de cezasının olmadığı, yabancıların sırf bunun için Türkiye ile uğraşmayacakları söylendi ama yine de içim rahat değil. Fakat düşünüyorum da bundan dolayı bizi içeri alsalardı Türkiye'de adam mı kalırdı? Yediden yetmişe herkes crackli, korsan uygulamalar, yazılımlar kullanıyor. O zaman Türkiye nüfusunun en az yarısının içeri alınması gerekirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu açan adam konuyu 10 Şubat 2009'da açmış ve bu sitede en son 24 Mart 2010'da görülmüş. O tarihte buraya giriş yapabildiyse ya bir şey olmamıştır ya para cezasına çarptırılmıştır ve ödemiştir ya da birkaç ay hapis yatmıştır. Ama muhtemelen bir şey olmamıştır.