- Reaksiyon puanı
- 129
oBsCuR HoMmE dedi ki:Bunlar PKK militanları veya başka bir terörist grubunun elemanları olsa gerek...
Yakalanmışlar ve onları silahlarıyla birlikte asmışlar !!!
+1Nycris dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:Bunlar PKK militanları veya başka bir terörist grubunun elemanları olsa gerek...
Ne asılması kardeş kadınlar duvardan aşağıya iple iniyor..
oBsCuR HoMmE dedi ki:Bunlar PKK militanları veya başka bir terörist grubunun elemanları olsa gerek...
AtakaN dedi ki:arkadaslar bunlarıranda ozel egıtım alan kadın polısler
teror orgutu falan deıl yanı
nasıl hıakye yazmıssınız yaw
kim var kilisede ?patrick dedi ki:çok basit.. bunlar rahibe, kilise basıyolar :* :*
bilgisayar oyunu mu buTartarus dedi ki:Bunlara bu kadar eğitim vermeye ne gerek var? Bunların kamuflaj anlayışı sıfır... Çatışma olsun savaş olsun tak indirirsin bunları. ;D
Elbette değil ama bu da bir bakış açısı.emubaltaci dedi ki:bilgisayar oyunu mu buTartarus dedi ki:Bunlara bu kadar eğitim vermeye ne gerek var? Bunların kamuflaj anlayışı sıfır... Çatışma olsun savaş olsun tak indirirsin bunları. ;D
kuş vurmaya benzemez bu işlerTartarus dedi ki:Elbette değil ama bu da bir bakış açısı.emubaltaci dedi ki:bilgisayar oyunu mu buTartarus dedi ki:Bunlara bu kadar eğitim vermeye ne gerek var? Bunların kamuflaj anlayışı sıfır... Çatışma olsun savaş olsun tak indirirsin bunları. ;D
estafurullahemubaltaci dedi ki:kuş vurmaya benzemez bu işlerTartarus dedi ki:Elbette değil ama bu da bir bakış açısı.emubaltaci dedi ki:bilgisayar oyunu mu buTartarus dedi ki:Bunlara bu kadar eğitim vermeye ne gerek var? Bunların kamuflaj anlayışı sıfır... Çatışma olsun savaş olsun tak indirirsin bunları. ;D
özel tim elemanıyım sanki lafa bak
ne yani hayva olsa önemli degilmiTartarus dedi ki:estafurullahemubaltaci dedi ki:kuş vurmaya benzemez bu işlerTartarus dedi ki:Elbette değil ama bu da bir bakış açısı.emubaltaci dedi ki:bilgisayar oyunu mu buTartarus dedi ki:Bunlara bu kadar eğitim vermeye ne gerek var? Bunların kamuflaj anlayışı sıfır... Çatışma olsun savaş olsun tak indirirsin bunları. ;D
özel tim elemanıyım sanki lafa bak
zaten yazarken kötü bi niyetim yoktu, öyle yazdım işte haklısın aslında ölecek olan insan.