Bu nasıl bir hatadır bilgisi olan ?

dedeefendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Foruma yeni üye oldum, ilk mesajım soru olacak belki kurallarınıza aykırı cevap verilmeyecek, hatta silinecek çöp felan. Ama bu illet yüzünden tüm internet geçmişimden soğudum. Lütfen birileri çıkıp birşeyler söylesin yardımcı olsun.

...orbit adlı bir oyun oynuyorum, belki oynayanlar olabilir. Herneyse bir bakımdır yapıldı felan, oyun Java tabanlımıymış neymiş. Genel bir sorun olmamasına karşın ben ve bazı şanssız arkadaşlarda Herşeye rağmen (Son çözüm Format dahil.) oyun anasayfasına erişemiyoruz.Hatta ...Point şirketinin tüm oyun sistemlerine. Aldığımız hata aşağıdaki resimde mevcuttur. (the xajax Javascript component couldn't include.)

Ekli dosyayı görüntüle 7266

Javascript kaldırdık, son update olan 29 tekrar kurduk olmadı. Tüm çerezleri sildik yine fayda vermedi. Tekrar belirteyim genel bir oyun hatası değil yani çoğu user bağlantıda sorun yaşamıyor ama nedenini bilemediğimiz birşey geldi bizi buldu. Ne yapalım ne edelim, sizlerden bilgisi olanlar varsa lütfen bi fikirlerini bizlerden hor görmesinler !!

Saygılar..

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yeni üye eski üye fark etmez durduk yere çöpe taşımaz burada konular.
soruna gelirsek faklı bir tarayıcı ile denediniz mi? işletim sisteminiz ne
yeni kurduğum makinede de denedim direk hiç sorunsuz girdi siteye kurduğum sistem sp3 entegreli xp flash,java ve Crome

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Javascript (motoru) denilen şey aslen bilgisayarınıza ayrı kurduğunuz Java kurulumu ile ilgili bir şey değildir. Tarayıcı motoruna gömülü olarak gelir. Bu sebeple sorunun kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanma ihtimali yüksek. Tarayıcı güncelleme ya da @ByKaMiKaZe'nin dediği gibi farklı bir tarayıcı kullanma yoluna gidin.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sitede yada senin tarayıcında herhangi bir sorun yok verdiğin resimdeki adres site içinde birşeyin adresi onuda silmiş yada değiştirmiştirler yerini biliyorsan anasayfadan gir bul siteye giriliyor adresi doğru yaz

dedeefendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni üye eski üye fark etmez durduk yere çöpe taşımaz burada konular.
soruna gelirsek faklı bir tarayıcı ile denediniz mi? işletim sisteminiz ne
yeni kurduğum makinede de denedim direk hiç sorunsuz girdi siteye kurduğum sistem sp3 entegreli xp flash,java ve Crome

Farklı bir tarayıcı, evet denedim. Safari, Chrome, Explorer, Mozilla Firefox.
Sistem sp3 xp Benimde. Javaflash son güncellemeleri.
Bu son bi bakım dan sonra bu oluştu, yani öncesinde çok rahattım.

H SIZER; Anasayfaya zaten giremiyorum nasıl oraya girip bulacağım söylediğinizi ben mi ters anladım acaba tam olarak ne demek istediniz? ve Sorun bugünde devam ediyor çözülemeyecek gibi sanırım. Oyun takımıda tıkandı kaldı nasıl bir iştir akıl sır erdiremedim. :)

dedeefendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
javayla ilgili bi sorun ya yükelemedin yada güncel değil ve xpden başka bir sürüm bulamadınmı

dedeefendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
javayla ilgili bi sorun ya yükelemedin yada güncel değil ve xpden başka bir sürüm bulamadınmı
java flash son güncellemeler lafımdan ne anladığınızı bilemiyorum. Ayrıca 2006 çıkışlı bir bilgisayarada win7 kurmak içimden gelmiyor 1.37 ram sizce xp kadar verimli olacak mı, kesin iddanız varsa kuralım :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
java flash son güncellemeler lafımdan ne anladığınızı bilemiyorum. Ayrıca 2006 çıkışlı bir bilgisayarada win7 kurmak içimden gelmiyor 1.37 ram sizce xp kadar verimli olacak mı, kesin iddanız varsa kuralım :)

Windows 7 Home premium'u P4 3.0 1GB Ram ile uzun süre kullandım. Tabi oyunlarda uygulamalarda Xp'ye nazaran daha çok kasıyor. Sorununa gelince Opera yı kurup Opera Turbo kullanarak deneyebilir misin? Belki browserın yorumlama sorunu ortadan kalkabilir.

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben anlamıyorum onlardan başkalarına sor dede

dedeefendi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben anlamıyorum onlardan başkalarına sor dede
Yinede fikir beyan etmeniz değer verdiğinizi gösteriyor, teşekkürler. Opera yı denemedim şahsen 4 farklı tarayacıdan deneyip bu sonucu alınca. Ama şimdi indiriyorum bakalım inşaAllah bir faydasını görürüz, tenezzül edip yorum atanlardan Allah razı olsun.

--- Mesaj Güncellendi ---

Mr.Elm Allah sizden razı olsun. Hemen saniyesinde girdi. Yani ne diyeyim bilmiyorum. Böyle bir dertten kurtardınız tekrar tekrar teşekkür ederim. Oper turbo özelliği ile açıldı, sadece bana değil diğer tüm bu dertten muzdarip arkadaşalrada çare olur inşaallah :) İyi ki gelmişiz bu foruma !