Bu monitör nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BatinY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,490
Monitör , kullanan var mı? Yorumlarını bulamadım alınır mı kaliteli midir?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
1ms 75hz olduğu için onu düşündüm iyi değil midir o?
1 ms ama paneli TN veya VA o yüzden önermiyorum. IPS panelle daha kaliteli bir görüş elde edersin. 3-4 ms de sana fazla yansımaz merak etme. Ayrıca DP girişinin olması da avantaj.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,490
1 ms ama paneli TN veya VA o yüzden önermiyorum. IPS panelle daha kaliteli bir görüş elde edersin. 3-4 ms de sana fazla yansımaz merak etme. Ayrıca DP girişinin olması da avantaj.
Panel tipi IPS yazıyor attığımda

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Panel tipi IPS yazıyor attığımda
Bildiği kadarıyla IPS panellerde türünden dolayı 1 ms yapılamıyor. Başka bir iş var diyebilirim. Başka sitelerde baktığımda ışık sızmasından şikayetçi olanlar mevcut. Eğer IPS panelle 1ms olayını yapmışlarsa helal olsun diyeceğim ama bu bütçede de zor bilemedim. Ben yine de DP port olduğu için AOC öneririm.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,897

Konunun tamamen yabancısıyım. Bu monitörlerde bilgisayara başlamaksızın telefon bağlantısı ile film izlenebiliyor mu?

Evimde televizyon yok, tv kanalları sebebiyle almayı da hiç düşünmedim. Bilgisayar oyunları da oynamıyorum.

Benim sadece, dizi-film izleme konusunda seyir zevkini artıracak, mümkünse USB portu bulunan bir monitöre ihtiyacım var. Fiyat max. 800 TL
(Şimdiye kadar ipad tabletten izliyordum, fakat o da grup olarak izlemeye uygun değil.)