- Reaksiyon puanı
- 1,003
Bu ayarı 6 yapsam ne olur
Ekli dosyayı görüntüle 158938
Modem kanalını değiştirmiş olursunuz eğer çevrenizde çok Wi-Fi varsa o ayara dokunmamanızı tavsiye ederim, niçin bunu soruyorsunuz belki yardımcı olabilirim.
![]()
Yardım - İnternet Kopma Sorununu Nasıl Çözeceğim
Merhabalar. 1 ay gibi bir süredir bu sorunu yaşıyorum ve hala bir çözüm bulamadım. İnternete adaptör ile bağlanıyorum (İnternet LAN olarak geçiyor) ve 20 dakika gibi bir sürede internet kopuyor. Bu sorun sadece oyun oynarken oluyor. Denediklerim: Ağı tanılama Güç seçeneklerini değiştirme...forum.shiftdelete.net
Modemi resetledim bu sorun sadece PC de var ondan değildir benceModemi hiç resetledin mi?
Ağ ayarı > Kablosuz > Diğer bölümündeki ayarları atabilir misin?
Ayriyeten Ağ Bağdaştırıcının ismini ve donanım kimlikliğini tam bir şekilde yazabilir misin?
Modemi resetledim bu sorun sadece PC de var ondan değildir bence
Ekli dosyayı görüntüle 158943
Ağ bağdaştırıcısı adaptör mü? TL_WR702N adaptör ama
Laptop değil pc ve bağdaştırıcı tam takılıAğ bağdaştırıcın tam takılmamış olabilir. Laptoplarda Ağ bağdaştırıcısı genelde tam takılmadığında sorunlar oluşabiliyor.
YokBaşka cihazlarda bu sorun var mı
YokAdaptörünü çıkartıp başka cihazda deneme imkanın var mı?
Nereden bakacağımAğ Bağdaştırıcının hangi sürümünü kullanıyorsun?
Nereden bakacağımAğ Bağdaştırıcının ayarlarını atabilir misin?
Ayriyeten şu başta gösterdiğin seçenekte daha fazla...'ya basıp orada ne seçili olduğunu yazabilir misin?
Nereden bakacağım
Nereden bakacağım
Sürüm buldum da ayarlar hangisiAygıt yöneticisine girip oradan Ağ bağdaştırıcının sürüm tarihi, bilgilerini bakabilirsin.
Sürüm buldum da ayarlar hangisi
Ekli dosyayı görüntüle 158949
Sürücü linkini ve nasıl kuracağımı anlatır mısınızÇok garip Realtek ile TP-Link ne alaka galiba Windows sürücüyü otomatik olarak yanlış kurmuş olabilir sürücüyü kaldırıp ardından hızlı bir şekilde TL_WR702N Ağ bağdaştırıcınızın sürücüsünü kurarsanız bu sorunun çözüleceğini umuyorum.
Ayarlar, Gelişmiş kısmında bulunuyor.
Sürücü linkini ve nasıl kuracağımı anlatır mısınız
Orayı gördüm de hepsinin ayrı ayrı resmini mi çekeyim?
Bu ayarı biz internet sağlayıcımiz ile ayarlamıştık. Normal halde otomatikte kalmasi daha iyi ama özel bir durumda onlar sorununuza göre ayarlamanıza yardım ediyorlar. Ellemenize hiç gerek yok.Ekli dosyayı görüntüle 158938
Atıcağım, şimdi işim var.Oraya şimdi dokunma.
Ağ bağdaştırıcınız nasıl fotoğrafını atabiliyorsanız atabilir misiniz?
Ayriyeten üstünde yazan bilgileri tam bir şekilde atabilir misiniz?
TL_WR702N yazınca büyük router'lardan çıkıyor tam anlayamadım kullandığınız bağdaştırıcıyı?
Atıcağım, şimdi işim var.
Oraya şimdi dokunma.
Ağ bağdaştırıcınız nasıl fotoğrafını atabiliyorsanız atabilir misiniz?
Ayriyeten üstünde yazan bilgileri tam bir şekilde atabilir misiniz?
TL_WR702N yazınca büyük router'lardan çıkıyor tam anlayamadım kullandığınız bağdaştırıcıyı?
Video varsa bize de gösterin. Ben bulamadım çünkü.Dediğim gibi Realtek Sürücüsünü kaldırıp ardından hızlı bir şekilde TL_WR702N sürücüsünü kurun, internette bir sürü video var. Resmi siteden son sürümü indirip kurarsanız zaten basit bir şekilde Next olacağını tahmin ediyorum.
Video varsa bize de gösterin. Ben bulamadım çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradığım şey bu mu
![]()
Realtek PCIe GBE Ailesi Denetleyicisinin Çalışmaması - Windows Bülteni Dersleri
Realtek PCIe GBE denetleyici sürücüleri ailesi, esasen ana kartınız için LAN donanımı olan Realtek Gigabit ağ denetleyicileridir. Çoğu zaman, bu ağ denetleyicileri genellikle sistem kartlarına kurulur ve çok önemlidir, çünkü çok önemli bir zamanda kurtarmada önemli bir rol oynarlar. Çözmenize...windowsbulletin.com
Senin sürücün TP-Link, Realtek farklı bir markanın sürücüsü onu kaldırıp TP-Link sürücünü yüklemen gerek.
Aygıt yöneticisinden Ağ Bağdaştırıcıları grubundan bir fotoğraf atabilir misiniz?