"Bu lig, bu hakemlerle yürümez"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe maçı sonrası maçın hakemi Alper Ulusoy'un kararlarına isyan etti. Hoşcan, "Emek hırsızlığı var, futbol katledildi. Fenerbahçe'nin böyle bir galibiyete ihtiyacı yok" dedi.

1453153056022.jpg

"BÖYLE BİR REZALET GÖRMEDİM!"

'Maçın ne değerlendirmesini yaparsın ki? Bu maçın neresi değerlenir? Koca bir emek hırsızlığı var. Benim futbolcularımın alın teri var, Eskişehirspor camiası olarak şu anki bulunduğumuz ortam var. Ve bu durumda bu hakemin bu kararlarıyla Fenerbahçe'nin böyle bir galibiyeti hazmedeceğini de asla inanmıyorum. Fenerbahçe'nin de böyle bir olaya ihtiyacı yoktur ama benim oyuncularımın, koca bir camianın, şu taraftar topluluğunun emeğine yazıktır, böyle bir rezalet görmedim!'

"NE YAPILMAK İSTENDİĞİNİ BİLMİYORUZ"
'Ne yapılmak istendiğini de bilmiyoruz. Eğer bunla ilgili hakemler karar alıp Eskişehirspor'u küme düşmesiyle ilgili eğer ciddi bir kararları varsa söylesinler o zaman biz transfer yapmayalım, uğraşmayalım, bu kadar yorulmayalım.'

Kaynak

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Bu maçın hakemi karşılaşmayı adeta katletti."

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maçla ilgili "Bu maçın hakemi karşılaşmayı adeta katletti. Bu ligin, bu hakemlerle yürümeyeceği görülüyor" dedi.

Arı, Eskişehirspor'un Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol sergilediğini ancak hakem hataları nedeniyle maçı kaybettiklerini savundu.

Hakem Alper Ulusoy'un maçı iyi yönetemediğini aktaran Mehmet Arı, "Bu maçın hakemi karşılaşmayı adeta katletti. Bu ligin, bu hakemlerle yürümeyeceği görülüyor. Biz hiç maçlara çıkmayalım. Maçın sonucu belli. Emeğimiz, çabamız adeta çalınıyor. Bizim gibi Anadolu takımları, hakemler tarafından gözardı ediliyor" diye konuştu. TRT SPOR