Bu Kutuya Saglam Bir Fikir Lazim

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Önce Bir sorum var

Cihazlarda bir kablonun bir cihaz ile baglanti kurulan kisima yani resimde kirmizi daire ile cizdigim kisima ne isim veriliyor ? Isimini bilmiyorum ama forumda gecici olarak oranin ismini Ayse koydum. :dil:

Ekli dosyayı görüntüle 10912

Simdi arkadaslar bu kutu bir vibratör kutusudur ve epey pahali tanesi 40 Euro küsür birsey. Özel bir calar saate aittir. Yastiginin altina koyarsin kalkma vakti geldiginde bu kutu cok sert bir sekilde titrer ve seni uyandirir. Öyle telefon titremesine falan benzemez bunlar.

Yalniz cok sert titriyor dedik ya yatagin üzerinde titredikce rastgele bir saga bir sola gidip geliyor bu durumda zamanla kutunun baglanti kismi zarar görüyor ,yerinden cikiyor ve kutu 1 yil dolmadan bozuluyor...

Bunun gibi 3 tane calar saat aldim , 2 tanesi 1 yil icinde kutulari bozuldu. Aldim garantiye gönderdim bana yeni saat gönderdiler ama bunlarinda 1 yil icinde bozulmasini istemiyorum...

O yüzden bütün Kutuyla ayseye kadar :D saglama alacak bir madde lazim ? yani o mavi daire ile cizdigim kisim komple bir madde ile kaplanmali ve saglam kalmali...

Slikon olabilir mi acaba ? baska fikri olan ?

Aklima eritilmis plastige bile batirip cikarmak geliyor :D Ama eminim vardir daha saglam maddeler.

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaslar yok mu birseyler bilen ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kabloyu hortumdan geçir ve hortumun uç kısmınıda içine alacak şekilde silikona yada plastiğe batır

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Kabloyu hortumdan geçir ve hortumun uç kısmınıda içine alacak şekilde silikona yada plastiğe batır

Biraz mantili ama kablo yani hortum bu seferde cok kalin ve sert oluyor ve bu seferde yatakda resmen rahatsiz eder.. Kablo hic hissedilmemeli.. Öyle bir madde lazim ki sokup cikardiginda ya da sprey sekilde ne bileyim.. Kurudukdan sonra saglam olacak..

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Vibratorün altına biraz sıcak silikon ekle , yatağının yanına yapıştır.Yatakla beraber sende titrersin :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bir resim bir link bir kaşık yok neo...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kaynayan bant ile sar. Garanti çözüm

ConfickerBelasi