Bu konuda bi bilgisi olan?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hicr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hicr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Herkese iyi forumlar...
uzun süredir sdn okuru olarak mesaj yolluyordum üye olmak bu güne kısmetmiş.

Size birşey danışmak istiyorum.. ve bu konuda beni bilgilendirirseniz çok makbule geçecek..

Bir kişiye itafen yazacagım hatta hali hazırda bulunan metinlerimi kitaba dönüştürmek istiyorum ancak kitap'tan sadece 1 adet basılmasını istiyorumm
Fazla basılmasıda baya bi maliyetli araştırdığım kadarıyla ki fazlası gerek miyor..

Nerde kime gidiceğimi bilmiyıorum.... matbaaya fln gitsem hiç uğraşmazlar 1 adet için diye düşünüyorumm yokmu bunun başka bir yöntemi dostlar çok ciddiyim uzun süredir yazdıgım textler sonunda bitti işin bu kısmı kaldı.....

Bir çıkış yolu dostlar...Bu konuda bi bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim..

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Sadece tek bir kitap bastırmak çok zor.Çünkü matbaalarda yeni baskı yapılacağı zaman kalıplar değişir, boyalar değişir, bir sürü yeni düzenleme yapılır.Bunların hepsinin belirli bir fiyatı vardır ve basılacak ürünün sayısına göre üzerine eklenir veya eklenmez.Herşeyden önce tek bir kitap basmak için hiçbir matbaa uğraşmaz.

Sen en iyisi git bir yazıcıda yazdır kitabını.Düzenleyip dosyala.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tez basan yerler var. 1 adet kitap baskısı kalitesinde yaptırabilirsin. copycentre lara bir bak bence

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Üniden mezun olurken kitap hazırlayıp bastırmıştım 4 kopya fazla para da tutmamıştı. Fotokopi merkezleri sana yardımcı olur.

Hicr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim arkadaşlar.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
En kötü ihtimal lazerden yazdırıp ciltlettirirsin.