Falcaocu efekeskin0
Doçent
XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA - Vatan Bilgisayar beyler fiyata felan bakmayın . bu kasa nasıl? sadece soruyorum.
rgb gerek yok zaten nabacam sanki ben kasaya bakıp oynuyorum. cam var diye korkuyorum.Fanlar RGB değilmis yorumları oku incelemelere bak.
On temperli cam çıkıyor mu ona dikkat et. Bana çıkmıyor gibi geldi ?
Xigmatek venom x al ben memnunum ?
Camsız kasa mı kaldı ya ?rgb gerek yok zaten nabacam sanki ben kasaya bakıp oynuyorum. cam var diye korkuyorum.
2013 ? alım tarihi de m.ö 2013 ?kalmıştır benim arkadaş kespır kasasıyla mücadele veriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 110680
alınmaz. Hava akışı yok.XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA - Vatan Bilgisayar beyler fiyata felan bakmayın . bu kasa nasıl? sadece soruyorum.
Ön camı açsamalınmaz. Hava akışı yok.
eğer ön camı açabilrisen kullanılır ama kasanın içi hemen tozlanır. Birde o kasayı alıp çamı çıkaramazsan ekran ile ile işlemcin deli gibi ısınıyor çünkü bende önü cam bir kasa vardı çam taklıyken ekran kartım 90 derece oluyordu camı sökünce 74 dereceye kadar düştü.Ön camı açsam
DarkFlash Aquarius Mesh RGB Almanızı öneririm çok iyi kasa ön taraf mesh tek sorunu sol tarafı temper değil plastık fakat çok güzel kasa rgb istiyorsan kumandasıyla geliyor 30 dan fazla renk seçeneği varXIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA - Vatan Bilgisayar beyler fiyata felan bakmayın . bu kasa nasıl? sadece soruyorum.
vatandan hazır sistem alıyorum da , kasa değişmiyor.DarkFlash Aquarius Mesh RGB Almanızı öneririm çok iyi kasa ön taraf mesh tek sorunu sol tarafı temper değil plastık fakat çok güzel kasa rgb istiyorsan kumandasıyla geliyor 30 dan fazla renk seçeneği var