Aerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel Fiyatı
Aerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Bütçe ?Aerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel Fiyatı
Aerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aerocool markalı kasayı ilk defa alacsğım için biraz tedbirli olayım dedim.ayrıcs psu da değiştireceğimAerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel Fiyatı
Aerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ne?bu kasa iyimidir diye sordum herhangi bir bütçe yok hem portatif,hemde atx/E-atx anakartların sığacağı tek kasa buydu bulduğum.Bütçe ?
Fan fzla ses çıkarabilir.Aerocool Airhawk Duo 750W 80+ Gold Cam Yan Panel Fiyatı
Fan fzla ses çıkarabilir.
Çok iyi değil belli bir bütçe var ise düzgün bir tane önerebiliriz.Aerocool markalı kasayı ilk defa alacsğım için biraz tedbirli olayım dedim.ayrıcs psu da değiştireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne?bu kasa iyimidir diye sordum herhangi bir bütçe yok hem portatif,hemde atx/E-atx anakartların sığacağı tek kasa buydu bulduğum.
Değiştirmene gerek yok Aercool psu iyidir.ayrıcs psu da değiştireceğim
Olur bunun gibi hem hafif hem de atx-E atx anakart sığan kasa bulursanız.Çok iyi değil belli bir bütçe var ise düzgün bir tane önerebiliriz.
Bence yapmayın. Bir tane düzgün alın ondan ilerleyin onun için fazla para harcamaya gerek yok.Fanları değiştireceğim.
Yetmez ekran kartımaDeğiştirmene gerek yok Aercool psu iyidir.
Böyle yarım yamalak yapmayalım. Sisteminizi yazın.Yetmez ekran kartıma
Hocam daha soğutmaya bakmadım ama bakıcam.sistem şöyleBöyle yarım yamalak yapmayalım. Sisteminizi yazın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CORSAIR Crystal Serisi 280X RGB Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Crystal Serisi 280X RGB Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011137-WW ITOPYA'da.www.itopya.com