Nasıl yani hangi siteden alıyorsunuz ki nerden aldığınızı bilmiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar,
Bir yerden bir ürün alacağım fakat hangi siteden satıldığını bilmiyorum.
Elimde şöyle bir görsel var, bu kargo takip panelinin hangi siteye ait olduğunu bilen var mıdır?
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 124947
Ben bir aracıdan alıyorum, fakat aracıyı ortadan kaldırmak istiyorum daha uygun fiyata ve yüklü miktarda alabilmek için. Bu görsel aracıya ait, bana kargonun nerede olduğunu göstermek için alışveriş yaptığı sitenin panelinden ss alıp gönderdi, nereden satıldığını bilmediğim için size sormak istedim..Nasıl yani hangi siteden alıyorsunuz ki nerden aldığınızı bilmiyorsunuz.
What? Aliexpress ve Amazon gibi duruyor...Merhaba arkadaşlar,
Bir yerden bir ürün alacağım fakat hangi siteden satıldığını bilmiyorum.
Elimde şöyle bir görsel var, bu kargo takip panelinin hangi siteye ait olduğunu bilen var mıdır?
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 124947
Los Angeles ı gösteriyor sanki harita.Ben bir aracıdan alıyorum, fakat aracıyı ortadan kaldırmak istiyorum daha uygun fiyata ve yüklü miktarda alabilmek için. Bu görsel aracıya ait, nereden satıldığını bilmediğim için size sormak istedim..
Hocam onu ben de görüyorumLos Angeles ı gösteriyor sanki harita.
Onu bilemiyorum maalesef.Hocam onu ben de görüyorumBana bu tracking sayfasını kullanan alışveriş sitesi lazım..
İkisi de değilWhat? Aliexpress ve Amazon gibi duruyor...
Senin 2 aylık konuyu hortlatman kadar saçma değil, nesi saçma hem? Bir panel var bu panelin hangi siteye ait olduğunu sordum biliyorsan cevaplarsın bilmiyorsan laf kalabalığı yapmazsın.böyle saçma bir soru şekli mi olur.
Evet çözdük, etsy imiş.Konu 2 aylıkmış harbiden üste çıkınca yeni sandım ne yaptınız çözdünüz mü?