Bu iki sistemi kıyaslarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler elimde şu 2 sistem var sadece oyun amaçlı kullanacam sizce hangisi oyun amaçlı kullanımda daha iyidir ve aralarında ne kadar fark vardır ?

laptop :
intel graphic 4000
nvidia 710m
intel i3 3110m 2.4 ghz
4 gb ram 1333 mhz
465 gb seagate

masaüstü :

amd athlon x4 640 3.0 ghz
4 gb ram ddr3 1333 mhz
ekran kartı ati hd 5570
disk 465 gb seagate st350041
ana kart asus tek computer inc. m4n68t-m-v2 am3

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yukarı

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=410163]Bepob[/MENTION]

Masaüstü modeli ile yeni oyunlarda fazla bir sey yapamazsin, ekran karti ve islemci cöp. Dizüstü modeli her türlü daha üstün performans verir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bütcen ne kadar bu arada? Masaüstü alman daha iyi olur ama, yukarida yazdigin ile iyi performans alamazsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@Bepob

Masaüstü modeli ile yeni oyunlarda fazla bir sey yapamazsin, ekran karti ve islemci cöp. Dizüstü modeli her türlü daha üstün performans verir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bütcen ne kadar bu arada? Masaüstü alman daha iyi olur ama, yukarida yazdigin ile iyi performans alamazsin.

Bende yukarıda yazdığım laptop var masaüstünüde arkadaşım kullanıyor satmak istiyordu kullanmıyor 200 tl ye bana vericekti yanında monitör klavye fare dahil işte 200 tl ye verecekti ben almadım başka kişilere de sordum hatta burada da sormuştum konum mevcut masaüstüde kötü dediler ama en azından ekran kartı 128 bit vs diye ekran kartından kazanır ve az da olsa daha çok performans alırsınız dediler sizde laptop daha çok performans verir diyince kararsız kaldım iyicene.en azından 200 tl ye onu alır en kötü 600 e laptopu satar üstüne ekleme yaparım dedim para harcamadan.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ekran kartinin 128Bit olmasi dizüstüne göre büyük performans saglamayacak. Genel performansa bakacak olursak dizüstü daha iyi digerine göre.

Sonucta HD 5570den bahsediyoruz burada. Alti senelik "giris seviye" ekran karti.. Bilgisayari alayim onun yerine baska ekran karti takayim desen yine masrafa gireceksin. Bu sefer güc kaynagini degistirmek zoruna kalacaksin muhtemelen.

Ona bakarsan HD 4000'de 128Bit'e sahip.. ama oyunlarda ne kadar performans verecegi ortada.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ekran kartinin 128Bit olmasi dizüstüne göre büyük performans saglamayacak. Genel performansa bakacak olursak dizüstü daha iyi digerine göre.

Sonucta HD 5570den bahsediyoruz burada. Alti senelik "giris seviye" ekran karti.. Bilgisayari alayim onun yerine baska ekran karti takayim desen yine masrafa gireceksin. Bu sefer güc kaynagini degistirmek zoruna kalacaksin muhtemelen.

Ona bakarsan HD 4000'de 128Bit'e sahip.. ama oyunlarda ne kadar performans verecegi ortada.

Tabi hocam doğrusunuz en iyisi bu işe girmemek o zaman