talhamurat12
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşalr test yaptım sonuç bu çıktı sanki bi limit varmış gibi ben bunu ssd den kaynaklı oalcağını sanmıyorum ssd: 480 gb kioxia exceria.
Yazma çok düşük.@madSlowly, Yaklaşık 5 aydır aralıkta aldım.
okumada 570 falan çıkıyor min 520 ama yazmada değişiyor o gördüğünüz ekran alıntısı 23. kez test edildi en düşük değer bu ortamala 350-400 bazen 550 de çıkıyor anlamıyorum.Sata SSD olduğu için zaten limit var. SATA arayüzü en fazla 600mb/sn civarına izin veriyor diye hatırlıyorum. Okuma hızlarınız normal sayılabilir. Ancak yazma hızlarınız baya düşük geldi. İnternetten baktığımda bu diskin 550mb/s okuma / 540mb/s yazma değeri olduğunu gördüm.
370 falan ama 2. testde o gördüğünüz ekran görüntüsündeki aynı değer çıktı sadece okuamsı fazla olarak aynı değere düşüyor yükseliyo.23 testi peş peşe yaptıysanız düşmesi normal. Isındıkça performans azalır. İlk testlerinizdeki hızlar nasıl?
370 falan ama 2. testde o gördüğünüz ekran görüntüsündeki aynı değer çıktı sadece okuamsı fazla olarak aynı değere düşüyor yükseliyo.23 testi peş peşe yaptıysanız düşmesi normal. Isındıkça performans azalır. İlk testlerinizdeki hızlar nasıl?