Bu Hiç Olmadı !

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
iPhone'larda reklam dönemi!
Apple App Store kullanım şartlarını geçtiğimiz günlerde revize etti. Kullanım şartlarını inceleyenler oldukça dikkat çekici bir sonuca ulaştı. Buna göre iOS gelişticileri artık yolladıkları bildirimlere reklam yerleştirebilecek. Böylece kullanıcılara gelen bildirimlerde reklam içerikleri kullanılacak.
Başlangıç ise 30 Nisan'da
images (1).jpeg

Kaynak

Son düzenleyen moderatör:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Apple geri adım atar yada başka bir şey yapar , bunu yapmaz inş

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Pek de şaşırmadım müşteriyi cüzdan olarak görüyorlar neticede.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
iPHONE'LARDA REKLAM DÖNEMİ !
Apple App Store kullanım şartlarını geçtiğimiz günlerde revize etti. Kullanım şartlarını inceleyenler oldukça dikkat çekici bir sonuca ulaştı. Buna göre iOS gelişticileri artık yolladıkları bildirimlere reklam yerleştirebilecek. Böylece kullanıcılara gelen bildirimlerde reklam içerikleri kullanılacak.
Başlangıç ise 30 Nisan'da
Ekli dosyayı görüntüle 89202

Kaynak
Apple a yakışmadı.Dünyada akıllı telefon satìşlarìndan en çok gelir elde eden markanìn böyle bi tutum sergilemesi bana tuhaf geliyor.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Ya ben yanlış anladım ya siz yanlış anlıyorsunuz. Ben haberden Apple'ın bunu kendisi için değil uygulama geliştiricilerin menfaati için yaptığını anlıyorum. Yani appstore dan indirdiğiniz üçüncü parti uygulamaların reklam bildirimi gösterme yetkisi olacak. Fakat istemezseniz ayarlardan kapatabileceksiniz. Olay bu. Yani Xiaomi gibi sistem uygulamalarında reklam göstermeyecek.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ya ben yanlış anladım ya siz yanlış anlıyorsunuz. Ben haberden Apple'ın bunu kendisi için değil uygulama geliştiricilerin menfaati için yaptığını anlıyorum. Yani appstore dan indirdiğiniz üçüncü parti uygulamaların reklam bildirimi gösterme yetkisi olacak. Fakat istemezseniz ayarlardan kapatabileceksiniz. Olay bu. Yani Xiaomi gibi sistem uygulamalarında reklam göstermeyecek.
Hocam haklı olabilirsin,bişey demiyorum ama ben bu uygulamalarda reklam çıkmasına sinir oluyorum.İnsanı kullandığı cihazdan soğutuyorlar.