Bu Hataya anlam Verebilen ?

portwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar kolay kolay forumlarda soru sormam araştırır öğrenirim ama beni krizin eşiğine getirmiş birşeyi sormak istiyorum.

Öncelikle ne kadar dreamwaver çalışmış ve pratikliği konusunda kesin olarak emin olmuş olsamda an itibarı ile zend sutido ve sublimtext geçicem gibi duruyor :biggrin:

neden derseniz dreamwaver sayfalarca yazıyorum sorun yok ama bazen emin olduğum kodlamalar çalışmıyor sonra başka bir sayfada tekrar yazıp aynı yere yapıştırıyorum sorunum çözülüyor kodlamaları karşılaştırıyorum noktası virgülüne yanı ama biri çalışıyor biri çalışmıyor. Örenek vermek gerekirse

Kod:
$gun = mysql_query("UPDETE hv_sayfalar SET sayfaadi='$sayfaadi',durum='$durum',kontrol='$kontrol' WHERE id='$id'");
$gun = mysql_query("UPDATE hv_sayfalar SET sayfaadi='$sayfaadi',durum='$durum',kontrol='$kontrol' WHERE id='$id'");

Kod:
<form action=\"index.php?git=uyehesabi&sayfa=resimkayit\" metdod=\"POST\" enctype=\"multipart/form-data\"><form action=\"index.php?git=uyehesabi&sayfa=resimkayit\" method=\"POST\" enctype=\"multipart/form-data\">

satırlar bir birinin aynı ama bu satırlarım not defterinde kopyalayıp arasam bile ancak birini arama sonucu bulabiliyorum diğeri ise sanki yokmuşcasına bulunamıyor. not defterinde iki satır var ama sadece biri satırı kopyalayı aradığımda görüntülenebiliyor.

doğal olarak bu satır yazılımın içinde olunca hata oluşuyor bu hatanın sebebi sizce ne olabilir.

Yeterince anlaşılır olmamış olabilirim affola

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde kriz geçirmeme neden olan bir sorundu boşuna arama ben okadar aradım cevabını bulamadım :D

xmuratti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
$gun = mysql_query("UPDETE hv_sayfalar SET sayfaadi='$sayfaadi',durum='$durum',kontrol='$kontrol' WHERE id='$id'");

1. satırda upd E te yazmışsın. (UPDATE)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

<form action=\"index.php?git=uyehesabi&sayfa=resimkayit\" metdod=\"POST\" enctype=\"multipart/form-data\">
İLK SATIRDA metdod yazmışsın (METHOD)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dreamweaver de ctrl + space intelli code yardımcısını kullanabilirsiniz. otomatik kod tamamlama özelliği var.