Bu harici harddisk nasıl sizce?

metinoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürün güzel bir ürün ve fiyatıda çok uygun kardeşim. Şu zamanda araştırmadan hemen alma derim yani biraz araştır..ürünün kullanılabilirliğini,dayanıklılığını araştır. diğer farklı ürünlerde deniyebilirsin mesela..WD iyidir harddisk sektöründe.

http://www.webdenal.com/western-digital-wd-2-5-500-gb-my-passport-ess-usb-_280321.html

Bu ürünü 1-1,5 seneye yakın oldu alalım ve aldığımada çok mutluyum. ürün çok güzel çünkü tavsiye ederim.

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bir seçim yapmışsssın [MENTION=106162]dukkk[/MENTION] boyutuda 2.5 adaptörede ihtiyaç yok çok güzel bir hediye keşke banada böyle hediye gelse :D

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim bir şey sorucam bu adaptörlemi çalışıyor acaba? çünkü ürün açıklamasında : diskin arabirimini anında değiştirebilmenizi ve yükseltmenizi sağlayan benzersiz bir adaptör sağlar yazıyor... eğer adaptörle çalışıyorsa almıycam sizce??

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300 tl veremem arkadaşlar ne yaptınız :(

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rtsboranın tavsiyesi bence çok iyi. Kesinlikle küçük bişey al. Büyükleri taşıması çok sorun oluyor...

Ghost Rider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seagate 2011 İlk çeyrekten itibaren gerçekten kalitesini bozu. Sana tavsiyem Elements SE alman. Kendim kullanıyorum gerçekten performaslı ve sessiz. Ayrıca WD hizmeti Seagate hizmetine fark atacak derecede ilerledi. Bire bir ürün değişim yapıyorlar en ufak hata oldu mu.

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim siparişi segageteden kullandım. Ama evimize hırsız girdi ve bilgisayarımız çalındı bu yüzden moralimiz bozuldu düşünün harici diski aldık ama kullanamıyoruz şu an da :(... Uzun bir süre cevap yazamadım...
Dikkat edin artık bilgisayarlar çelik kasaya!