Bu hale imam getirdi, hem de camide

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Boğazcumafakılı köyünde M.T. isimli imam, cuma namazında, 'Beni şikayet eden erkekse ayağa kalksın' dedikten sonra cemaatten 77 yaşında bir adamı tekme tokat döverek hastanelik etti.

imam-dehseti_504820.jpg

Edinilen bilgiye göre Boğazcumafakılı köyü imamı M.T., cuma namazı öncesi hutbede, “Vakit namazlarına zamanında gelmediğim için beni şikayet ediyorlarmış. Kimse erkekse ayağa kalksın” dedi. Daha sonra hutbede cübbesini çıkararak aşağı inen M.T., 77 yaşındaki Sabri Yiğit’i tekme tokat dövmeye başladı. Araya giren vatandaşlar, yaralanan Sabri Yiğit’i Sorgun Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, cemaat cuma namazını kılmadan camiden ayrıldı.

Yaralanan Sabri Yiğit, “İmam hutbedeydi. ’Beni şikayet ediyorlarmış’ dedi. Bana bakarak konuştu. Ben de, ’Seni ben şikayet etmedim’ dedim. Bana, ’Erkeksen dışarıya çık’ dedi. Ben de, ’Burası cami, meydan yeri değil’ dedim. Bu sırada üzerindeki cübbeyi çıkarıp hutbeden inerek beni tekme tokat dövmeye başladı. Elim yüzüm kanlar içinde. Dişlerim kırıldı” dedi.

Cemaatten Ekrem Kılıç ise, “Hoca hutbedeyken, ’Beni şikayet etmişler’ dedi. Vakit namazlarına gelmediği için şikayet etmişler. Bunun üzerine hutbeden inerek 77 yaşındaki Sabri Yiğit’e saldırdı. Adamı tekme tokat dövmeye başladı. Üzerindeki cübbeyi dahi çıkarmış. Aşağı iner inmez hemen tekme vurdu” dedi.

Sabri Yiğit’in oğlu Osman Yiğit ise, babasını kanlar içinde görünce çok şaşırdığını belirterek, “Babamı kanlar içinde görünce şok geçirdim. Cami imamı bunu nasıl yapar? Allah’ın evinde böyle bir olayın yaşanması hiç doğru değil” şeklinde konuştu.

[SDNTV]http://video.iha.com.tr/Contents/video-%7BDB0720AE-0970-4AAD-BC20-3BFB34F611A0%7D/2014/05/23/34657.mp4[/SDNTV]

İHA

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aynı şehirde yaşıyoruz böyleleride varmis

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
gereği neyse yapılsın. ayıp yav, hem yere hem görevine bakar insan. gereğini yaparlar

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Eli Kırılsın.Edep ya hu.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oğlu da imama girişmemiş herhalde.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nasıl imam olmuş ki bu şimdi?
ne mantık bu yav. 77 yaşındaki adam camide neden dövülür?
sen imamsın, iyiyi kötüyü cemaatten iyi bilmelisin. bu ne ki şimdi?

adam bu hale gelene kadar diğer cemaat ne yapmış?
imam hutbeden aşşağı iniyo belli ki bi şey yapacak neden kimse mani olmamış ?
adam yaşlı peki kalp krizi geçirse ne olacak?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Suçun büyüğü cemaatte adamı bu hale gelmesini izleyene kadar ya araya girin ayırın yada imama girin, yazık ya böyle cemaat mi olur, Bu imamın daha orada duracağına pek ihtimal vermiyorum müftü torpil geçmezse

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şaşırdım mı? Hayır. Her türlü şey beklerim ben yurdum insanından.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bırakın şikayetı, o yaşlı adam vursa dahi yaşına hürmeten elının kalkmaması lazım.İnsanlık değerini tamamen yıtırmıs.Bırde ınsanlara yol gösterici olucak yazık...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
İmam hadsiz ve terbiyesiz çıkmış onu anladık da.. Oradaki cemaatin eli armut mu topluyormuş da engel olamamış ya da imama haddini bildirememiş.

Bu kadar ödleklik olamaz.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sdn okuru, o niye bu durum için? kısas ya da ceza kafi olmaz sanki.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] bir yer goster de oraya gidelim.

Bu imam için gereken neyse yapılacaktır da, Benim anlamadığım cuma vakti tıklım tıklım bir allahın kulu da girişmemiş mi o imama.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Benim dedemde her caminin imamıyla tartışır artık camiyede gitmemeye başlamıştı hepsiyle tartıştığı için ya imamlarda sorun var yada dedemde

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İmam osurursa cemaat ..çarmış. Yeni ekşınları bekleyiniz bu dakikadan sonra. Vay arkadaş...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
İmamda bunu yaparsa yandık demektir.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
halla halla sayfayı yenileyince konu kayboluyor :mrgreen:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İyi olmuş.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

halla halla sayfayı yenileyince konu kayboluyor :mrgreen:

Aynı sorun bende de var. Print Screen alıp painte yapıştırıp okudum. Bu aralar forum kafayı yedi sayfalar geç açılıyor böyle hatalar oluyor bazen sayfalar hiç açılmıyor ama modaratörlere söylediğimizde: Bizde sorun yok diyorlar anlamadım gitti.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Haber bende gözükmüyor.Tam giriyorum okuyacağım bi kaç saniye sonra görünmüyor ?

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haber birkaç saniye sonra kayboldu, okuyamadım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=161818]ken[/MENTION]paichi

Dert etme kardesim, ayni sorun bende de mevcut.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=161818]ken[/MENTION]paichi

Dert etme kardesim, ayni sorun bende de mevcut.

Tapatalktan girince okuyabildim rahat bir şekilde.Yönetim bu konuda birşeyler yapmalı.

Habere gelecek olusam ; imamın yaptığına bir anlam veremedim.Cezası neyse çekmeli.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar ben sözümü geriye alıyorum. İmamın insanlara artistlik yapıp dayak yediğini sandım oysaki imam adamı dövmüş :D bende iyi olmuş yazdım :):) geçmiş olsun amcaya. o Herifide imam yapanın :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Bana sorarsan bu ikisi arasinda pek fark yok. Ha imam adami dövmüs ha adam imami.

Orasi kavga etme yeri degil. Illa kavga edeceklerse ciksin disarda etsinler. Imam'in yaptigi ise büyük terbiyesizlik. Görevine son verilmeli.

Cemaat imami begenmiyorsa orada bosuna namaz kildirmasin. Bu isten hayir gelmez cünkü.