Bu Hafta Nasipse LG G3 Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bu hafta 16GB Titan G3 almayı düşünüyorum ve fiyatı 1548 TL.Gerçi gittigidiyor.com'da 1620 TL'ye satılıyor hangisini yapayım bilemiyorum ama 2 GB ile 3 GB fazla fark eder mi?En önemli kısım zaten arayüzü çok hoşuma gitti fakat hani bazı takılmalar görmüştüm gerçi bir iki güncelleme ile sıkıntılar ortadan kalkmış gibi görünüyor.

Hani telefon alacağın son hafta aklına gelir ya acaba diğerini mi alsam ? :)

Şu Nexus 5'in Android L arayüzünü o kadar beğendim ki canım Nexus almak istedi.Fakat alınmaya değer mi?

Cevaplarınızı ve fikirlerinizi merak ediyorum.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle 32gb 3 gbrem olan versiyonunu al 2 gb lık versiyonda bazı yavaşlamalar oluyomuş hem sürekli alınan bişey değil bence ürünü resmi garantili alamaya çalışın

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki Renk Seçimi bakımından Siyah mı iyi Beyaz mı iyi duruyor sizce?

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes ne isin var incelemesini falan dinlemedin mi cihaz quad hd oldugu icin islemcisi cok zorlaniyormus isinip yavasliyormus falanda filan note 3 al az kullanilmis vs

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende alıcam 16gb altın sarısı g3 n11de 1620 tl lg garantili yada gürakstada aynı fiyat bakmanı tavsiye ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

işlemcisi yeter gpu su yetmiyor 330 fhd ekran için 420 olsaydı daha az zorlanırdı

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dogrudur iste ben o yuzden pek isinamadim cihaza yani alacak olsam pek dusunmem ama tercih meselesi

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende kendime dediğime bakma ablama alıyorum ozaten oyun felan oynamaz oyuzden sıkıntı yok daha çok film izler fotoraf çeker yokksa ben z2 alırdım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alıp 4 gün sonra sattım hiç memnun olmadım açıkçası. Pilini beğenmedim akşamı çıkartmadı bende

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Forumda bir sürü konular var LÜTFEN yeni yeni konular açmayalım, ilgili kulüplere sorabilirsiniz, ilgili konulara sorabilirsiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...