Windows 7 performance edition dı sanırım. Yayınlarına katıldığım bir youtuber bunu kullanıyor.
Hayır XP olması lazımWindows 7 performance edition dı sanırım. Yayınlarına katıldığım bir youtuber bunu kullanıyor.
Windows 7 performance edition. %100 eminim.Hayır XP olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 çok farklı
Sanırım XP Professional
Evet haklısınız şimdi araştırınca gördümWindows 7 performance edition. %100 eminim.
![]()
Inside Windows 7 Performance Edition
Helping you learn more about computer repair, web dev and blogging with help, tips, advice,& techniques for IT, virtual works, and lifehacks!www.nebgek.com
Windows Xp değil. 9X sürümlerinde buna benzer görev çubuğu var.Evet haklısınız şimdi araştırınca gördümama XP'dede bu görev çubuğu var
Xp böyle değil.Hayır XP olması lazım
7 çok farklı
Sanırım XP Professional
Ama çok emin değilim diğer arkadaşlar gelince hatam varsa düzeltir![]()
PC özelliklerinde gelişmiş sistem ayarlarında performans ayarlarında bir şeyi kaldırınca oluyordu W10'da.
Bu windows 10XP'den alıntı... Ben bunu üsttekiyle karıştırdım![]()
Yok arkadaşlar xp'yi w10'a uyarlamaya çalışmışlar sanırım... 1/10 ingilizcemle öyle anladım
Dediğim gibi o windows 9X serisinin görev çubuğu. Verdiğin görseldeki ise Windows 10 için yapılan classic tema. XP de köşeler yumuşak.Yok arkadaşlar xp'yi w10'a uyarlamaya çalışmışlar sanırım... 1/10 ingilizcemle öyle anladım![]()
Çoğu arkadaş yanlış biliyor. Windows 7 üzerinde elle klasik tema yapılmış. Genelde performans ayarlarından değişiklilik yaparken sistem daha stabil çalışsın diye bu tema seçiliyor.
Performance Edition değil, Windows 7 Klasik olan teması bu.Evet istediğimi buldum win7 perforöance edition.
hepinize teşekkürler
Şimdi sanal makineye kuracagım
Evet, Windows 7 klasik tema bu.Performance Edition değil, Windows 7 Klasik olan teması bu.
Aynen Windows XP'de de var fakat arasında fark var. Atılan SS Windows 7 olan versiyonundan alıntı yapılmış.Evet, Windows 7 klasik tema bu.
Ayrıca bu görev çubuğu Windows XP'de de oluyor.
Teşekkürler. Şimdi Windows XP ile Windows 7 arasındaki farkı anladım.Aynen Windows XP'de de var fakat arasında fark var. Atılan SS Windows 7 olan versiyonundan alıntı yapılmış.