erenalisen
Doçent
Speedtestte otomatik server seçme yapınca Hepsiburada seçiyor Hepsiburadanin kendi internet sağlayıcısimi var ?

Demekki varmışSpeedtestte otomatik server seçme yapınca Hepsiburada seçiyor Hepsiburadanin kendi internet sağlayıcısimi var ?![]()
![]()
Çok şaşırdım ya birde Kocaelide [emoji23]Demekki varmış![]()
olabilir o bildiğiniz internet sağlayıcısı değil aktarıcı tarzı birşey zaten orda genelde gsm dükkanları bile yazarSpeedtestte otomatik server seçme yapınca Hepsiburada seçiyor Hepsiburadanin kendi internet sağlayıcısimi var ?![]()
![]()
GSM dükkanı da değil de biraz daha kurumsalı yazıyor. Yetkili şirketler onlardır. Kocaeli/Gebze'de Hepsiburada'nın merkezi var mıydı?olabilir o bildiğiniz internet sağlayıcısı değil aktarıcı tarzı birşey zaten orda genelde gsm dükkanları bile yazar
Hepsiburada'nın genel deposu vs... orada ben telefon almştım oradan gelmiştiGSM dükkanı da değil de biraz daha kurumsalı yazıyor. Yetkili şirketler onlardır. Kocaeli/Gebze'de Hepsiburad'nın merkezi var mıydı?
hepsi buradanın baya büyük bi deposu var yanından geçmiştim 1 ay falan önce orda vardırSpeedtestte otomatik server seçme yapınca Hepsiburada seçiyor Hepsiburadanin kendi internet sağlayıcısimi var ?![]()
![]()
Belki internet sitesi olan hepsiburada değilde başka bi hepsiburada dırSpeedtestte otomatik server seçme yapınca Hepsiburada seçiyor Hepsiburadanin kendi internet sağlayıcısimi var ?![]()
![]()