Bu gece bizim gecemiz olsun

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
fbgs.jpg

Bu gece bizim gecemiz olsun
27 Ağustos 2008 Çarşamba 08:23
Avrupa fatihi Galatasaray zor maçların altından kalkmasını bilir. Fenerbahçe ilk maçın avantajını kullanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turu rövanş maçları bu akşam oynanacak. Galatasaray, İstanbul’da 2-2 berabere kaldığı Steaua Bükreş’le Romanya’da karşılaşacak. DSpor’un naklen yayımlayacağı mücadele saat 20.45’te başlayacak. Sırbistan'dan 2-2’lik skorla dönen Fenerbahçe ise Partizan’ı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuk edecek. Saat 21.00’de başla-yacak karşılaşmayı Futbol Smart ekrana getirecek.

Nasıl tur atlar?
İstanbul’da 2 hafta önce oynanan ilk maçtan 2-2’lik skorla ayrılan Galatasaray’a, Bükreş’teki rövanşta Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için galibiyet veya 2-2’nin üzerinde (3-3, 4-4) bir beraberlik gerekiyor. 2-2’nin altındaki (0-0, 1-1) beraberlikler ise Steaua Bükreş’e yarıyor. Normal süre 2-2 biterse uzatmalara geçilecek skor değişmezse tur atlayan tarafı penaltı atışları belirleyecek. Cim-Bom elenirse Avrupa’daki yoluna UEFA Kupası 1. turundan devam edecek.

S.BÜKREŞ

Zapata Marin Radoi Ghionea Neşu Vega Petre Nicolita Lovin Bernhardt Neaga

GALATASARAY

Aykut Barış Meira Servet Hakan Arda M.Topal Ayhan Lincoln Kewell Nonda

STAT: Ghencea, SAAT: 20.45,
HAKEM: Simone Trefoloni (İtalya),
YAYIN: DSpor, SAKAT: Sabri, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Çalık (Galatasaray)

Nasıl tur atlar?
Sırbistan’dan 2-2’lik skorla dönen Fenerbahçe’ye, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için her türlü galibiyetin yanı sıra 2-2’nin altındaki (0-0, 1-1) beraberlikler yetiyor. Sarı-lacivertli takım, 2-2’nin üzerindeki beraberlikler ile yenilgilerde ise Devler Ligi defterini kapatmak zorunda kalacak. Normal süre 2-2 biterse uzatmalara geçilecek, skor değişmezse tur atlayan tarafı penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe elenirse, UEFA Kupası 1. turundan Avrupa mücadelesini sürdürecek.

FENERBAHÇE

Volkan Gökhan Lugano Yasin R.Carlos Kazım Maldonado Alex Emre Uğur Güiza

PARTİZAN

Bozovic Stevanovic Djordjevic Sikimic Obradovic Juca Fejsa Moreira Tosic Paunovic Diarra

STAT: Şükrü Saracoğlu, SAAT: 21.00,
HAKEM: Mejuto Gonzalez (İspanya),
YAYIN: Futbol Smart, SAKAT: Edu, Deivid, Tümer, Vederson, CEZALI: Burak

kaynak

Bu gece bizim gecemiz olsun haberi - 27 Ağustos 2008 Çarşamba 08:23

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu maldonado oynarsa. aha buraya yazıyorum fener elenirse hiç ama hiç şaşırmam...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Galatasaraylı ark önce siz hezimete uğrayarak dönmeyeceğinizi düşününde gerisini boşverin.Geçen seneyi daha unutturamadınız.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sizde Önce bi kupayı Alın Ondan Sonra Burda gelin konuşun!

:icon_:

fenerbahçe :razz:

danone kupasını bile kazanamıyorlar artık :D

Petit Danone Kupası’nda şampiyon Galatasaray

Türk Futbol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Petit Danone Kupası, Fenerbahçe’nin miniklerini 4-1 yenen Galatasaray miniklerinin oldu. Galatarasay’a şampiyonluk kupası Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı tarafından verildi.

MİLLİYET İNTERNET - EKONOMİ

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Umut ediyorum bu akşam yenilmezsiniz hadi Fenerbahçenin eksik oyuncusu var; ama taraftarı arkasında biraz gazla geçeriz gibime geliyor.Galatasarayda sakat oyuncu olmasa bile karşı takım gerçekten çok iyi bir takım ilk maçı izledim.Bu yazdıklarımı taraf tutuyor diye düşünmeyin yenilirseniz o zaman ne diyeceğinizi merak ediyorum.Ha biz yenilirsek bizim eksik oyuncu cart curt diyeceğiz.Ya siz ne diyeceksiniz? :) Taraflı gibi yorum düşünmeyin, sadece aklımdan geçenleri söyledim.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Umut ediyorum bu akşam yenilmezsiniz hadi Fenerbahçenin eksik oyuncusu var; ama taraftarı arkasında biraz gazla geçeriz gibime geliyor.Galatasarayda sakat oyuncu olmasa bile karşı takım gerçekten çok iyi bir takım ilk maçı izledim.Bu yazdıklarımı taraf tutuyor diye düşünmeyin yenilirseniz o zaman ne diyeceğinizi merak ediyorum.Ha biz yenilirsek bizim eksik oyuncu cart curt diyeceğiz.Ya siz ne diyeceksiniz? :) Taraflı gibi yorum düşünmeyin, sadece aklımdan geçenleri söyledim.

İki takımında bahanesi yok bence partizan Fenerbahçenin ayarında değil zatende.bükreşte bizim ayarımızda değil ama romenler kendi sahalarında çok etkili.ama ben inanıyorumki bugün kesinlikle gol atacaz umarım defans sağlam durur ve gol yemeyiz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sürekli aynı tatava. birileri devamlı hakaret dolu sözler söylüyor. birileride konuyla ilgisiz mesajları siliyor. gülüyorum sadece :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
sürekli aynı tatava. birileri devamlı hakaret dolu sözler söylüyor. birileride konuyla ilgisiz mesajları siliyor. gülüyorum sadece :D

2 gündür yoktum bir geldim ki insanlar boğaz boğaza gelmiş , 23 tane şikayet maili var :surprised: Nedir bu gerginlik birbirini çekememezlik anlayabilmiş değilim :wacko: Mesaj silmekten uyarı yapmaktan yoruldum....

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
erol_1982 nin mesajlarını daha sık takip et o zaman anlayabilirsin.

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dualarımız sizinle galatasaray ve fenerbahçe bu arada fanatik galatasaraylıyım

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
tartışmaya ne hacet..
ikisi de çıksın işte :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Elenirseler Gitsinler toplu intihar etsinler Mardin spor Onlardan daha güzel oynuyor:)

Mardinsporu gördünüz mü?

Yorumları bekliyorum Galatasaray lı arkadaşlardan.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2 gündür yoktum bir geldim ki insanlar boğaz boğaza gelmiş , 23 tane şikayet maili var :surprised: Nedir bu gerginlik birbirini çekememezlik anlayabilmiş değilim :wacko: Mesaj silmekten uyarı yapmaktan yoruldum....

Sen toptan kilitle bölümü :D, bunlar akıllanmazlar.