GNU or NOT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 995
Merhaba arkadaşlar bu foruma bugün katıldım. GNU/Linux hakında sorunları çözmek için geldim. Bu forumda bilmem gereken şeyler var mı?
Pişti olduk desene.Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bilmeniz gereken en önemli şey kurallarımız. Okumanızı tavsiye ederim
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Kalbimiz birmiş abiPişti olduk desene.![]()
Aynen kardeşim.Kalbimiz birmiş abi![]()
Çünkü bu forum geldiğin foruma göre aile ortamına daha yakın ve biliyorsun meyve veren ağaç taşlanır.Arkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
Dandik ve bilgisiz derken?Arkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
İşte kullandıkları forumu savunurlar. Mesela düşman olan ismi lazım değil forum gibi.Arkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
Bu forumda da yan foruma dandik diyorlar o forumda da buraya herkes kendi forumunu savunuyorArkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
Aynen ben bilgisizim. Fazla yardımlaşmayı bıraktım, Kim yardım isterse özele yazıyo zatenArkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
Hocam ben zaten buraya katılalı 1 gün oldu. Benim kafamda insanların söylediği gibi bir düşünce oluştu özür dilerim.Aynen ben bilgisizim. Fazla yardımlaşmayı bıraktım, Kim yardım isterse özele yazıyo zaten
Elimden geldiğince karşıdakı insanın durumu açısına göre öneri yaparım.
Aslında dediğin duruma bazen denk gelebilirsin. Konularda yeni üye olupta saçma sapan öneriler yapanları görünce Geri geri kaçıyorum konudan.Hocam ben zaten buraya katılalı 1 gün oldu. Benim kafamda insanların söylediği gibi bir düşünce oluştu özür dilerim.
Hangi üyeyi seviyorsunuz konuları açılmasada iyi olur. ?Kimseden mantıklı bir eleştiri göremedim. Açılan konulara bakarsan anlarsın; dini, siyasi konular. Teknik konular var mı? Babayı pc aldırmaya ikna ettirme konuları, illegal konular, her gün zibilyon tane açılan telefon konuları. Saatlerce uğraşırsın, biri sırf tartışma çıkarmak için gereksiz bahaneler öne sürer ve konu kilitlenir, ceza alan da sen olursun. Sadece kendi sorunları için konu açanlar var, burası forum. Hep kendiniz düşünmeyin artık. Forumda rehber sayısını arttırmak için uğraşıyorumKimseyle tartışma, direk raporla. Cevap dahi verme, yok say butonuna bas. Özellikle 28.maddeye dikkat et, tam kanser olmalık bir kural:
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
O konular açılsın, beni etiketlediklerinde heyecanlanıyorum, papyonu düzeltiyorum ? ?Hangi üyeyi seviyorsunuz konuları açılmasada iyi olur. ?
Cidden o konulara yorum yapanlar var mı? Uyarı almak için açılan konular. Aslında kimsenin o konulara yorum yapmadan kilitlenmesi gerekiyor. Burası teknoloji forumu. 8 teknoloji, 1 din, 1 siyasi olsa tamam derim. Forum listesine bakıyorsun, rezillik.DGS'ye hazırlanıyorum, sevgilimden ayrıldım , ailem telefonumu sakladı gibi konulara çok yorum yapmanı tavsiye etmem. Bir anda linç yiyebilirsin![]()
Etiketliyolar beni bekliyolar kimi etiketleyecek diye ?O konular açılsın, beni etiketlediklerine heyecanlanıyorum, papyonu düzeltiyorum ? ?
Sadece kendi sorunlarınız için konu açmayın ?
Beni etiketlemeyi unutma. Nasıl etiketle biliyor musun? Forumun rehber sayısını arttırmak için gece/gündüz çalışan üye diye etiketle ajvkasnvjaksvasEtiketliyolar beni bekliyolar kimi etiketleyecek diye ?
Sevgi emojisi atıp koşuyom ortamdan. Yazmak sıkıntı öyle konulara. Birini yazıcan diğeri aklından çıkarsa küscek. Sonra gel nazlı üyemizi dile tut, konuştur, güldür?