Bu forumda ne bilmem gerek?

GNU or NOT

Asistan
Reaksiyon puanı
995
Merhaba arkadaşlar bu foruma bugün katıldım. GNU/Linux hakında sorunları çözmek için geldim. Bu forumda bilmem gereken şeyler var mı?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
İlk önce hoş geldiniz aramıza. Her şeyden önce bilmeniz gereken,

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bilmeniz gereken en önemli şey kurallarımız. Okumanızı tavsiye ederim :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bilmeniz gereken en önemli şey kurallarımız. Okumanızı tavsiye ederim :)

Pişti olduk desene. ;)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Önce birisi ile tartışmaya girmeyin. Sonra siz zararlı çıkarsınız. Bazıları tartışma çıkarmayı seviyor ve kendilerini kaptırıyorlar. Bir de hakaret veya kötü şeyler söylemeyin yeter. Yani güzel konuşun. ?
Shift Delete.net ya da SDN Forum'a hoş geldiniz. ?

Reaksiyon puanı
551
Öncelikle hoşgeldiniz.

SDN Forum Anayasası’nın 27. maddesini bilmeniz önemli:

Madde 27: 18 yaş altı üyelerimizin SDN Forum’da yaptıkları yorumlarla alakalı bir görüş belirtirken veya bu yorumlara bir cevap yazarken karşınızdaki üyenin 18 yaşın altında olduğunun bilincinde olunuz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Hoşgeldin kardeşim. Bilmen gereken buralarda arada sevgi konusu açmalısın.

Yeni gerçek yaşanan Sevgi hikayelerinden okuyalım biraz gönlümüz açılsın, önerilerimizi verelim.
Teknoloji filan boşver sen

Reaksiyon puanı
551
Arkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
Dandik ve bilgisiz derken?

Ben üniversite mezunuyum, havacılık sektöründeyim ve de özellikle iPhone’larla alakalı olarak gayet bilgili olduğumu düşünerekten iPhone forumu için içerik üretiyor ve yararlı konular açıyorum.

Onu diyenler halt etmiş.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Arkadaşlar her yerde bu forumun dandik ve üyelerinin bilgisiz olduğu söyleniyor. Neden söylüyorlar böyle bir şey?
İşte kullandıkları forumu savunurlar. Mesela düşman olan ismi lazım değil forum gibi.
Yani kendi forumlarını överler diğer forumları kötülerler. Burada 2-3 tane denk gelmişti bana.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Aynen ben bilgisizim. Fazla yardımlaşmayı bıraktım, Kim yardım isterse özele yazıyo zaten

Elimden geldiğince karşıdakı insanın durumu açısına göre öneri yaparım.

GNU or NOT

Asistan
Reaksiyon puanı
995
Aynen ben bilgisizim. Fazla yardımlaşmayı bıraktım, Kim yardım isterse özele yazıyo zaten

Elimden geldiğince karşıdakı insanın durumu açısına göre öneri yaparım.
Hocam ben zaten buraya katılalı 1 gün oldu. Benim kafamda insanların söylediği gibi bir düşünce oluştu özür dilerim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Hocam ben zaten buraya katılalı 1 gün oldu. Benim kafamda insanların söylediği gibi bir düşünce oluştu özür dilerim.
Aslında dediğin duruma bazen denk gelebilirsin. Konularda yeni üye olupta saçma sapan öneriler yapanları görünce Geri geri kaçıyorum konudan.

Hayatı yaşayıpta tecrübe edinemeyen bile öneri yapıyor çoğuzaman. Zaten yazma şekillerinden belli ediyorlar kendilerini.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Kimseden mantıklı bir eleştiri göremedim. Açılan konulara bakarsan anlarsın; dini, siyasi konular. Teknik konular var mı? Babayı pc aldırmaya ikna ettirme konuları, illegal konular, her gün zibilyon tane açılan telefon konuları. Saatlerce uğraşırsın, biri sırf tartışma çıkarmak için gereksiz bahaneler öne sürer ve konu kilitlenir, ceza alan da sen olursun. Sadece kendi sorunları için konu açanlar var, burası forum. Hep kendinizi düşünmeyin artık. Forumda rehber sayısını arttırmak için uğraşıyorum :D Kimseyle tartışma, direk raporla. Cevap dahi verme, yok say butonuna bas. Özellikle 28.maddeye dikkat et, tam kanser olmalık bir kural:

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.

Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Kimseden mantıklı bir eleştiri göremedim. Açılan konulara bakarsan anlarsın; dini, siyasi konular. Teknik konular var mı? Babayı pc aldırmaya ikna ettirme konuları, illegal konular, her gün zibilyon tane açılan telefon konuları. Saatlerce uğraşırsın, biri sırf tartışma çıkarmak için gereksiz bahaneler öne sürer ve konu kilitlenir, ceza alan da sen olursun. Sadece kendi sorunları için konu açanlar var, burası forum. Hep kendiniz düşünmeyin artık. Forumda rehber sayısını arttırmak için uğraşıyorum :D Kimseyle tartışma, direk raporla. Cevap dahi verme, yok say butonuna bas. Özellikle 28.maddeye dikkat et, tam kanser olmalık bir kural:

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
Hangi üyeyi seviyorsunuz konuları açılmasada iyi olur. ?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
DGS'ye hazırlanıyorum, sevgilimden ayrıldım , ailem telefonumu sakladı gibi konulara çok yorum yapmanı tavsiye etmem. Bir anda linç yiyebilirsin :D
Cidden o konulara yorum yapanlar var mı? Uyarı almak için açılan konular. Aslında kimsenin o konulara yorum yapmadan kilitlenmesi gerekiyor. Burası teknoloji forumu. 8 teknoloji, 1 din, 1 siyasi olsa tamam derim. Forum listesine bakıyorsun, rezillik.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
O konular açılsın, beni etiketlediklerine heyecanlanıyorum, papyonu düzeltiyorum ? ?

Sadece kendi sorunlarınız için konu açmayın ?
Etiketliyolar beni bekliyolar kimi etiketleyecek diye ?
Sevgi emojisi atıp koşuyom ortamdan. Yazmak sıkıntı öyle konulara. Birini yazıcan diğeri aklından çıkarsa küscek. Sonra gel nazlı üyemizi dile tut, konuştur, güldür?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Etiketliyolar beni bekliyolar kimi etiketleyecek diye ?
Sevgi emojisi atıp koşuyom ortamdan. Yazmak sıkıntı öyle konulara. Birini yazıcan diğeri aklından çıkarsa küscek. Sonra gel nazlı üyemizi dile tut, konuştur, güldür?
Beni etiketlemeyi unutma. Nasıl etiketle biliyor musun? Forumun rehber sayısını arttırmak için gece/gündüz çalışan üye diye etiketle ajvkasnvjaksvas :D ? ?

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Melih abinin kalpleri Zaur abinin esprileri ve neydç onun adı ya? He şey Justinausaus ı the great abinin ( ismin Justinausaus kısmı kesin yanlış da ) roma sevgisine dayanmayı bilsen yeter ?