dReyfus
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Ya lütfen kimse üzerine alınmasın ben sadece forumdaki mekanizmayı biraz eleştiricem. Darılmasın kimse bana. Ben bu foruma, bilgisayarla ilgili birşeyler öğrenmeye, sorunları birilerine sormaya niyetlenerek kayıt oldum. Yeri geldi konularda arkadaşlara yardımcı oldum yeri geldi azbuz sohbetlere katıldım. Ama şu ana kadar 30-40 ı aşkın o kadar konu açtım bilgisayar sorunlarıyla ilgili, hiçbirinde doğru dürüst geri dönüş alamadım. Ya konuyla ilgisizler ya da bilgili olup bir soru sorup çıkanlar... Ama insanlar diğer topiclerin altında kaynatmayı seviyorlar bir konu açılıyor ne olursa olsun reyting tavanda. Bu foruma bilgili bilgisayar uzmanlarının tecrübelerinden faydalanmak için kayıt oldum ama maalesef istemediğim zamanda ortam kaynayıveriyor. Tamam kaynatırız ama uygun konuda kaynatalım, bilgisayar sorunları bölümünde konu açan ciddi ciddi sorunları söyleyenleri de mağdur etmeyelim. Sakın beni yanlış anlamayın forum son derece nezih ve köklü ancak özetle "Bilgisayar Sorunları" bölümünde desteğin yok denecek kadar az olduğunun kanısındayım. Cürrettim için af buyurunuz. :flowers: