Bu Forum Kaynatma Yeri mi?

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya lütfen kimse üzerine alınmasın ben sadece forumdaki mekanizmayı biraz eleştiricem. Darılmasın kimse bana. Ben bu foruma, bilgisayarla ilgili birşeyler öğrenmeye, sorunları birilerine sormaya niyetlenerek kayıt oldum. Yeri geldi konularda arkadaşlara yardımcı oldum yeri geldi azbuz sohbetlere katıldım. Ama şu ana kadar 30-40 ı aşkın o kadar konu açtım bilgisayar sorunlarıyla ilgili, hiçbirinde doğru dürüst geri dönüş alamadım. Ya konuyla ilgisizler ya da bilgili olup bir soru sorup çıkanlar... Ama insanlar diğer topiclerin altında kaynatmayı seviyorlar bir konu açılıyor ne olursa olsun reyting tavanda. Bu foruma bilgili bilgisayar uzmanlarının tecrübelerinden faydalanmak için kayıt oldum ama maalesef istemediğim zamanda ortam kaynayıveriyor. Tamam kaynatırız ama uygun konuda kaynatalım, bilgisayar sorunları bölümünde konu açan ciddi ciddi sorunları söyleyenleri de mağdur etmeyelim. Sakın beni yanlış anlamayın forum son derece nezih ve köklü ancak özetle "Bilgisayar Sorunları" bölümünde desteğin yok denecek kadar az olduğunun kanısındayım. Cürrettim için af buyurunuz. :flowers:

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Eğer bu forumda bilgisayar yada elektronik cihazlar haricinde konu açılacak kategori varsa size laf söylemek düşmez. Koskoca adminlerin site sahiplerinin akıllarına gelmiyorda , görmüyorlarda sizinmi aklınıza geldi böyle birşey ?

Sakın sert konuştuğumu falan zannetmeyin. :)

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Katy Parry öncelikle benim aklıma gelen şeyden neyi kastetiğini anlamadım. Ancak benim düşüncem kesinlikle "laf söylemek" değildir bir eleştiridir ve eleştiri hakkı herkesde olan doğal birşeydir ancak ben demek istediğinin bu olmadığını düşünüyorum.​

GOLDEN GOLD

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bu forum kaynatma yeri değil. Forumu genel alarak söylemişsin. Ama bence kaynatma bölümü açılmalı. Herkes espri filan yapacak rastgele yazılar filan. Ama ciddi bölümlerde kaynatma yapılmamalı