Bu Forum Hala Aktif Mi?

New Type

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
SDN hala aktif bir forum mu? Technopat'tan geldim oraya göre aktif üye sayısı daha az sanki.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
Merhaba, ilk öncelikle hoş geldiniz. Aktif olmasa bizlerin buralarda ne işi var? :)
SDN hala aktif bir forum mu? Technopat'tan geldim oraya göre aktif üye sayısı daha az sanki.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Evet burası halada aktif olmaya devam eden bir forum. Sessiz ve sakin görünmesine bakmayın.
Forumumuzda daha rahat edebilirsiniz. Üyelerimize gereksiz baskı uygulamıyoruz. İstediğiniz her soruyu özgürce sorabilir ve eleştirebilirsiniz. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
SDN
1533026134866.png

Technopat

1533026320309.png

SDN'nin kayıtsız, Technopatın kayıtlı üyesi birbirini katlıyor.
Forum içi bakımından SDN bana göre technopata nazaran çok daha zayıf gerçedkleri söylemek lazım. Bizim tel bölümü aşırı aktif(di) onların donanım bölümü baya aktif. İkinci el kısmı ciddi aktif. Çeşitlilik olarak buradan daha iytiler:

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ve bence. Orada çöp konu yok ve konularda yorum sayısı fazla.
SDN'de yeni konular kısmında bana göre inanılmaz çöp konu var. Yorum aldıkları yok tartışılır bir tarafı yok. Sadece tık alır mı acaba amıclya açılan konular. Allah'tan bugün bugün boş konu göremiyorum

Son düzenleyen moderatör:

Enver_pş

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bende aktifim ben niye yokum o listede[emoji23]

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Hoş geldin, SDN forum tabii ki aktif. :)

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ben de TP'den geldim. Buralar da aktif.
TP'de daha çok konu açılıyor.
Burada daha az. Ayrıca gözünü kanatabilecek mesaj ve başlıklar var, yapacak bir şey yok :)
Son olarak ben bazı sadece haber yapan kişileri göz ardı ediyorum, ediyorum ki açılan konuları görebileyim :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Gelmiştim yani, artık buralı da sayılıyorum.
Kime sorsan gösterir köyde ahahah :)

Son düzenleme:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
SDN güzel bir forum her zaman aktif her konu mevcut tavsiye ederim sizde aramıza gelin konu sahibi.