Öneri Bu fiyatlar da ne?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Kıyafet alacağım fakat fiyatlar ateş gibi,geçen seneden beri alacağım (Akıllı saat,kulaküstü kulaklık...) gibi şeyleri hepsini erteledim ve şuan alınacak gibi değiller.Fakat kıyafet almam gerek ve bunu erteleyemem temel ihtiyaç sonuçta,bir pantolon 200tl den aşşağı değil artık.

Siz alışverişinizi nasıl yapıyorsunuz?

Bütçenizi nasıl ayarlıyorsunuz?

Uygun fiyata temel ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor musunuz?

ÖnSezi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba kosi, alışveriş yaparken biri bin ederim genelde. Bu da alışımı engelliyor. Yalnız bu sene uygulama üzerinden indirimli ürün ve indirim kodlarını takip ediyorum denk geldiğimde alım gerçekleştiriyorum.
Birebir mağazada alım henüz gerçekleştirmedim. Mağazada beğendiğim ürünü uygulama üzerinden takip ediyorum. İndirime düştüğünde ekstra kod ile çok uyguna alıyorum yada o an indirimli değilse bile indirim kodu ile fiyatı biraz daha makul geliyor.
Uygulamayı kullanmayan kişiler adına da yeni üyelik açtırıp ilk siparişleri oluşturduğum zamanda çok çok uyguna gelmiş oluyor. Tabii bazı marka uygulamaları bunu fark edip yeni üyelik ve indirim kodlarının birleşimini kapatıyorlar. Ama yine de ilk üyeliğe özel kargo bedavadan faydalanmak çok iyi.
İlla marka alacaksanız o markanın uygulamasını kullanın ve indirim kodu paylaşımlarını takip edin.

- Alışveriş online mobil uygulama üzerinden.

- uzun süre harcama yapmayıp o şeye odaklanıyorum.

- indirim takibi yaptığımdan uyguna almış oluyorum.