Bu fiyata Xperia Neo alınır mı?

mstfbudak07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 500-550 TL civarında bir telefon buldum ve garantisi de devam etmekte.sizce fiyatı nasıl ? Alınır mı?
çok sevdiğim bir telefon ve sıfırına param da yetmediği için alamadım.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
güzel telefon android 4.0 güncellemesi geldi beğenilen bir telefon tek eksiği görüntülü görüşme

mstfbudak07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o özelliği bu zamana kadar kullanmadım kullananada rastlamadım.bence telefon alırken şart biz özellik değil.bu durumda fiyat önemli benim için. nasıl sizce ?

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu çok istediğine göre biliyorsundur ama bilmeme ihtimaline karşı uyarayım: yapı malzemesi baya kötü. için el vericekse al. ben yeni aldığım telefnların soyulmasına, çizilmesine ilk günlerde çok moralim bozuluyor. bende de 650 felan vardı alcaktım sonra biriktirdim ikinci el tertemiz s2 aldım 850 tl ye. 1 yıl garantili. ne çiziği ne başka sorunu var harika bi telefon seninde karşına çıkabilri böylesi gidipte 700 lük neonun 2. eline 550 verme hocam

mstfbudak07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın bu konuda telefonda şuan için bi deforme olma durumu yok ancak garantisi devam etmekte ve koruyucu kılıf takacağım için belki tercihim bu yönde ağır basacaktır :). maddi durumlar iyi olsa 0 Sola falan almak isterdim.