Bu fiyata ps3 alınırmı ? yoksa PS4 'ümü beklemeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zatura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ps3 ler piyasada 650 TL ( hediyesiz ) ,800 TL ye ( oyun , movie paketi vs hediyeli ) satılyor.Devamlı ps3 kampayaları yapılıyor.Bu ps4 'ün yakında çıkacağına bir işaret olabilirmi ? Yakın zamanda böyle bir ihtimal varmıdır?
Yoksa Teknosada gnctrkcll ile 799 TLye ps3 satılıyor. Bu alınır mı ?Tavsiyelerinizi alabilrimiyim.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ps4 çıktığında oyunlarını ve kendisini alabilecek gücünüz olursa bekleyin, ama şunu anlamıyorum ps3 sahibi olmadan 4ü bekleyip alsanız ne değişecek hangi farkı görmüş ve buna göre iyi ki almışım diyeceksiniz merak ediyorum. Ben telefon almayı düşündüğüm için ps3 almak istemiyorum ama şimdiki kampanyalarla ps3 almak benim için çok mantıklı.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Deron Williams gibi paraya para demeyen bir dünyaca ünlü Basketbolcu PS3 almak için ülkemizde biraz araştırma yapıp fiyatın neredeyse 600$ olduğunu öğrenince OHA demekten kendini alamamıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
600$'ın % kaçı vergi acaba, bunu da mı sağlıklı toplum için yapıyorlar.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Ps 3 al geç :) ps4 ü almak zor olur ve oyunlarına para yetişmez.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Vergiler iki amaçla bir ürün üzerine eklenir.
1 Devlet dediğimiz sistemin yürümesi için
2 Tüketimin hızının yavaşlatılması için...

Ürettiğin ve çalıştığın kadar tüketirsen bu sağlıklı bir ekonomik düzen anlamına gelir...
Ancak ürettiğinin ve çalıştığının üzerinde tüketiyorsan burada sorun var demektir...

Hepimiz az çok bir şeyler bilen insanlarız...

Bir tanıdığınız olsa...
Az bir gelire sahip olsa...
Ancak geliri az olduğu halde borçla, krediyle, kredi kartıyla sürekli bir şeyler satın alıyor olsa arkadaşınızın bir yerde borçları ödeyemeyeceğini kilitlenip bir çıkmaza sürükleneceğini görmek zor olmasa gerek! Böyle bir durumda arkadaşınıza sırf iyi niyetle bu yaptığının yanlış olduğunu söylemez misiniz? Eğer onun iyiliğini istiyor iseniz!

Hatta arkadaşınız bu durumda size dahi yük olabilir, onun girdiği bu borç batağından çıkması için siz yardım etmek durumunda kalabilirsiniz!
Yani arkadaşınız lüksü zevki yaşayacak, ödemesi ise size kalacak!

Halkımızın tüketim konusunda bilinçli olmadığı 2+2=4
Eğer halkımız yılda 12 Milyon cep telefonu satın almıyor olsaydı cep telefonu satışlarını frenlemek için bu vergilere ihtiyaç kalmazdı...

PS3 ya da diğer bir çok teknolojik ürün kimse kusura bakmasın TEMEL İHTİYAÇ DEĞİL!
Ülkemiz için bunların peynir ekmek gibi satılması İYİ BİR ŞEY DEĞİL!
Eee halka bunları almayın desen halk bunu kabul etmez!
O zaman bunu alırken düşünmesini sağlayacaksın bu da onun üzerine koyulan vergiler ile fiyatının arttırılması ile olur...

Biz ABD, İngiltere, Fransa, Almanya değiliz!

O ülkeler tükettiklerinden daha fazlasını ürettikleri için onlarda tüketimin engellenmesine gerek yok!
Ancak örneğin Yunanistan, İspanya, Portekiz gibi ülkeler ürettiklerinden çok harcadılar...
Maaşları yüksek yüksek aldılar...
Her türlü ürüne kolayca ulaştılar...
Ve bunu Avrupa'nın sırtından yaptılar...
Kendilerinin olmayan parayla bunu yaptılar...
Şimdi düştükleri durum ortada...

Sen cebindeki parayı kendi paran olarak görüyor olabilirsin...
Ancak unutma ki o para bu ülkenin parası...
Bu ülke içinde kaldığı sürece bu ülke ekonomisi kalkınır...
Sen ben o bu ülkenin parasını KEYFİ yere Yurt Dışına gönderiyorsak farkında olmadan kendi bacağımıza kurşun sıkıyoruz demektir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elbruz arkadaşım bizde kapitalist sistemin çökmesini istiyoruz zaten devletin yani tekellerin para babalarının bekaa sı bizim için önemli değil, bizim halk olarak kaybedecek neyimiz var onlar düşünsün...

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar önümüz 6 günlük bayram .Bende Konsol almakla almamak arasında gidip geliyorum.Yeni konsollar çıksa bile oyunlar ateş parçası olur.Diye düşünüyorum

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Al geç :) Şuan ps3 de çok zengin oyun seçenekleri var, 2.el yarı hatta 1/3 fiyatına oyunlar alabiliyorsun. 320GB slim ps3 internette 550-600tl arasında satılıyor. PS4 çıkınca ilk 1-2 yıl çok pahalı olacak ve güzel bir oyun yelpazesine ulaşması 1-2 yılı bulacak. Kaldıki ps3 ün 2-3 yıl daha exclusive oyunları olacak.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
PS4'e daha var 160gb ps3ler 550 lira onlardan almanızı tavsiye ederim.