Merhaba dostlar aşağıda linkini bıraktığım ürünü almaya karar verdim. Çoğunlukla iş için kullanacağım. Nadiren oyun oynarım. Bu fiyat bandında daha iyisi var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Önerdiğiniz Monster Notebook'un iş için kullanılması için hem RAM hem depolama eklenmesi gerek. 8GB iş yazılımları için ucu ucuna yeter. 250GB SSD ise kime yeter? Yani 1650Ti için bu kadar düşürmeye gerek yok. Konu sahibinin kendi attığı bilgisayar sizinkine göre daha iyi ve daha ucuz.Abra A5 V16.6.5 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
500 ekleyebilirsen var
ben açıklamayı iyi okuyamamışşım benim hatam .aydınlattığın için sağolÖnerdiğiniz Monster Notebook'un iş için kullanılması için hem RAM hem depolama eklenmesi gerek. 8GB iş yazılımları için ucu ucuna yeter. 250GB SSD ise kime yeter? Yani 1650Ti için bu kadar düşürmeye gerek yok. Konu sahibinin kendi attığı bilgisayar sizinkine göre daha iyi ve daha ucuz.
bunu almanızı öneririm eğer o az oynıycağınız oyundan zevk almak isterseniz bu şart ayrıca işlemcisi az da olsa daha güçlü zaten 7300tl baymışsınız 500tl daha size çok koymaz diye düşünüyorumAbra A5 V16.6.5 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
500 ekleyebilirsen var
ayrıca şunada bakabilirsiniz çok oyun odaklı değil ama işlemci olarak güçlü ve servis olarak iyi bir servisMerhaba dostlar aşağıda linkini bıraktığım ürünü almaya karar verdim. Çoğunlukla iş için kullanacağım. Nadiren oyun oynarım. Bu fiyat bandında daha iyisi var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.