bu fiyata alınırmı güvenilirmidir sizce

Ercan KIRAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye ye Apple tarafından değilde x bir firma tarafından getirtilmiş Apple Türkiye garantisi yoktur arıza yaparsa alındığı distribütöre yada anlaşmalı teknik servislere gönderiyorsunuz

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
%98 memnuniyet elde etmiş bir satıcı... Güvenli olsa gerek, ayrıca gittigidiyor aracılığı var. Neden endişe ettin anlamadım?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Oraya yazı yazmak kolay aynı ürüne "Evinizde Tamir Edilir, Apple TR Garantisi ile" yazarım. 20 tane satayım üstüne mağazayı kapatıp kaçayım. Resmi olmayan bir site herkesin ürününü koyabildiği bir yere ne kadar güvenebilirsin?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
%98 memnuniyet elde etmiş bir satıcı... Güvenli olsa gerek, ayrıca gittigidiyor aracılığı var. Neden endişe ettin anlamadım?
burda da olduğu gibi söylenen yorumlardan dolayı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Oraya yazı yazmak kolay aynı ürüne "Evinizde Tamir Edilir, Apple TR Garantisi ile" yazarım. 20 tane satayım üstüne mağazayı kapatıp kaçayım. Resmi olmayan bir site herkesin ürününü koyabildiği bir yere ne kadar güvenebilirsin?

alan kişilerede sordum kontrol ettiklerini bir sorun olmadığını söyledilerde o nedenle belki alınabilirmi demiştim gidip mediamarkt dan alıyım o zaman

Son düzenleme:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
O parayı o telefona vermem ama niyeti bozdum almak istedim diyelim, üç beş hesabı yapmadan içinin en rahat olacağı şekilde alırdım.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

alan kişilerede sordum kontrol ettiklerini bir sorun olmadığını söyledilerde o nedenle belki alınabilirmi demiştim gidip mediamarkt
gittigidiyor satıcıları hiç kontrol etmiyormudur ki hadi 2.el ürün filan satanlar neysede fatura kesen mağaza açanları denetliyodur heralde

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Sakıncalı bir durum göremedim. İyice bir araştırın derim satın alan kullanıcılara ulaşın.

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Zaten sen onay vermeden paranı satıcıya aktarmıyor site, gelince bakarsın apple sitesinden kontrol edersin,yurtiçi garantili değilse,açık kutuysa vb. geri gönderirsin.Ama kutuyu mutlaka kargo görevlisinin yanında aç,yoksa tutanak tutturamazsınve ispat edemezsin

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Gittigidiyor, N11, ePtt hepsinde satış yapıyorum ama GG yol geçen hanı. Kimse kimseye bir şey sormak. Güvenli ödeme, sıfır risk deniyor ama ürünü yolladıktan 2 gün içinde alıcı onay vermezse sistem otomatik onayı verip parayı hesaba veriyor. Sen fatura kestin kesmedin buna bakmıyorlar. Bireysel satışta yaptım faturasız çantada sattım orada, faturalı lastikte satıyorum. Aracı kurum olarak geçiyor. Görünürde güvenli. Sıfır lastik diye 2. el lastik göndersem kimse hık demez. Onay vermesen de o para 2 gün sonra satıcının. Kullanıcılar memnunsa oradan güvenebilirsin sadece. 1 ay sonra elinde patlamasın yeter. Kayıt dışı imei gibi.