new_cont
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Merhaba kardeşim senin dediğin gibi ve benimde araştırmalarım doğrultusunda pil önemli. Şu pil benim cihaza uygun olurmu ?
LG MJ1 3500mAh 18650 Orjinal Pil
Bunun yanında bir kaç sorum olacak müsait zamanında yanıtlarsan çok sevinirim
Çok soru sordum ama merak ettiklerim bunlar sonra yanlış birşey yapmak istemiyorum. Hoşçakal
- Cihazın iç bakımı kaç günde bir yapılmalı?
- Kullanılan pil ne kadar kaliteli olursa olsun bir süre sonra değiştirmek gerekiyor galiba ? Eğer öyleyse değiştirme aralığı nedir?
- Cihazın şarjının tamamen bitmesini bekledikten sonramı şarj etmemiz gerekiyor?
- Cihazın üzerinde birer birer arttırılabilir bir değer var ne kadar yüksek ise o kadar buhar çıkıyormuş o değeri başlangıç olarak kaç tavsiye edersin. Bazıları 30-35 demiş iyimidir?
![]()
Dostum tekrardan selam
öncelikle LG yerine Sony VTC6 Tavsiye ediyorum.
sorularına gelecek olursak.
1. Cihazın rutin ve basit bakımları var, içindeki coil yandığında ortalama 7-10 günde bir coil değiştirir ve atomizeri temizlersin 5dk'lık iş.
2. Ortalama bir pil 1-2 yıl kullanıma bağlı olarak gider. Performans düştüğünde değiştirebilirsin.
3. Piller tamamen bittikten sonra sarj etmek, pilin ömrünü uzatır.
4. Cihazların tamamında, bu değerler değiştebilir, kullandığın atomizer türüne göre (RBA,RTA,RDA ve RDTA) watt ayarı yapabilirsin.
küçük coillerde ortama 25-45 arası tavsiye ediyorum. Watt ayarı yükseldikçe çıkan buhar arttar, fakat coil daha kısa sürede değişim yapılması gerekir.
Önemli ve En can alıcı Tavsiyem. (esigara üreticilerinin de tavsiyesi)
Elektronik Sigara pillerinizi harici sarj aleti ile sarj ediniz. Hem daha hızlı sarj eder hemde pillerin ömrü uzar.
Nite core kullanabilirsin, ömür boyu gider sorunda çıkartmaz.
2'li sarj cihazı işini görecektir.
Nitecore New i2 İntellicharger Li-ion 2'li Pil Şarj Cihazı