Bu ekran kartı nasıl?

Ka-Shar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s.a ben donanım haberden gereksiz yere ban yemem sebebiyle buraya geldim bu sorunun cevabı internette olmasına rağmen ben foruma alışabilmek için konu açıyorum nvidia geforce 820m ekran kartı nasıl full oyun amaçlı kullanacam mesela watch dogsu açar mı 8 gb ramle birlikte? kullananlar bi söylesin ama oyun amaçlı kullanacağımı unutmayın watch dogs gibi büyük oyunları 8gb ramle birlikte çalıştırır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
820m giriş seviyesi bir kart veya bir tık üstü. Watch Dogs'u kaldırır ama düşük ayarlarda oynayabilirsin. 820m laptoplarda bulunur sanırım laptop alacaksın? Oyun için ramin yeterli ama ekran kartından çok birşey bekleme. Dediğim gibi 2013 ve öncesi oyunları mediumda bazılarını highda açar ama eski mimari taşıdığı için güncel oyunların bazılarını açamayabilir bazılarınıda lowda oynatır.

Battlefield 3 ve 4'ü Low'da 40 fps ile oynarsın.
FIFA 15'i High'da rahat oynarsın 60 fps ile. (Kendim denedim arkadaşımın laptopunda)
CS GO En yüksek ayarda 80 fps aldım.

Oyun için çok tercih edilmesede bütçene göre aman aman kötü bir kart değil ama oyun için kullanacaksan GT740M veya 840M olan Notebooklara bak. İmkanın varsa toplama al. Ben sana yardımcı olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
as bendede aynısı var kardesım (8gb ram 820m 2 gb ekran kartı i5) watch dogsu sorunsuz oynuyorum (1280x600 low-medium arası)