"Bu dosyalar açılamıyor" Hatası yardım lütfen !!!

secelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14240220111210448.jpg

diye bir hata veriyor . sağ alttaki ses simgesinde sağ tıklayıp kayıt aygıtlarına tıklayınca bile bu hatayı veriyor.
acaba bu durumu nasıl düzeltebilrim

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
internet ayarlarını en düşüğe getir dene bi

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları 'na girip kullanıcı hesap denetim ayarlarına tıkla hiç bir zaman uyarma yap yani en düşük seviyeye getirip tamam de.tekrar dene bi.

secelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor tamam tıklıyorum ama ayarı değiştiremiyorum tamam tuşu işlevsiz yani

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ccleaner ile kayıt defterinde ki sorunları çözüp tekrar denermisin

secelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onu zaten elli kere yaptım formattan başka bi yol var mı düzeltmek için

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bu sıradan bir uyarı değil ki uyarıları kapat diyorsunuz adama !

arkadaşım win kurulum cd sini tak ve onar de, hem dosyaların gitmez hem de aynen geri gelir windowsun.

bir de sistem geri yüklemeyi dene

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bilgisayarınızda herşey düzgündü fakat aniden “C:\Windows\System32\Rundll32.exe bulunamıyor.” hatası mı verdi ? Doğru sayfadasınız. Rundll32 windows işletim sisteminin yapı taşlarından biridir.Bu hatayı almanızın muhtemel bir çok sebebi olabilir, ama tek kesin olan rundll32 dosyanız değiştirilmiş veya hata görmüştür.Bu hatadan kurtulmanız için 2 çözüm yöntemi önerimiz var..

Rundll32.exe Bulunamıyor Hatası Çözüm Yöntemi 1 ;
Hemen sizinki ile aynı işletim sistemi ve aynı versiyona ait bir başka bilgisayar bulun.C:\Windows\System32\ dizinine girin.(Windows hangi dizine kurulu ise C: ‘yi ona göre değiştirin) Ardından Rundll32.exe dosyasını bulun ve sağ tıklayıp kopyala deyin.Herhangi bir taşıma aygıtına (usb disk vs.) yapıştır deyin ve kendi bilgisayarınızın başına geçin.C:\Windows\System32\ dizinine girin kopyaladığınız sağlam rundll32.exe dosyasını bozuk olanı ile değiştirin.Sorun çözülecektir…

Rundll32.exe Bulunamıyor Hatası Alıyorum ve Başka bir bilgisayar bulamadım ? ;
Eğer sizinki ile aynı işletim sistemine sahip başka bir bilgisayar bulup sağlam rundll32.exe dosyasını kopyalayamadıysanız, işletim sistemi cd’nize (windows setup cd) ihtiyacınız var.İşletim sistemi Cd’nizi taktıktan sonra aşağıdaki adımları uygulayınız…
1.Windows XP CD-ROM’unu sürücüye yerleştirin.
2.Başlat‘ı ve ardından Çalıştır‘ı tıklatın.
3.Aç kutusuna expandX:\i386\rundll32.ex_ c:\windows\system32\rundll32.exe yazın; burada X, CD ROM sürücünüzün harfidir. Örneğin siz (expandC: …. yazacaksınız.)
4.Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Kaynak

Bu hataların sorumlusu,yüksek ihtimalle zarar görmüş Winsta.dll dosyasıdır.Windows/System32 klasöründe bulunan bu dosya çok kolay bir şekilde zarar görebilir.

Sorunu gidermek için bilgisayarı yeniden başlatın ve başlatırken "F8" tuşuna basarak Windows Güvenli mod’da açılmasını sağlayın.C:windows/inf klasörüne geçin ve SR.inf dosyasına sağ tıklayarak "Yükle" ‘yi seçin.Bilgisayarı yenidn başlattığınızda sorun giderilmişse,en son yüklemiş oldğunuz Service Pack’i yeniden yükleyin..

Kaynak

secelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows orjinal değil acaba bi sorun olur mu

secelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba bana Rundll32.exe gönderebilir misiniz

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:52 ----------