18 Şubat 2023 #1 M mert taş Öğrenci Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 53 Reaksiyon puanı 6 Puanları 8 Yaş 25 görev yöneticisinde "System" adında bir şey var anlamını biliyorum ama önceden yoktu ayrıca ne biliyim system diye birşey görev yöneticisinde olurmu?
görev yöneticisinde "System" adında bir şey var anlamını biliyorum ama önceden yoktu ayrıca ne biliyim system diye birşey görev yöneticisinde olurmu?
18 Şubat 2023 #2 Fjord Asistan Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 352 Reaksiyon puanı 1,379 Puanları 158 mert taş dedi ki: görev yöneticisinde "System" adında bir şey var anlamını biliyorum ama önceden yoktu ayrıca ne biliyim system diye birşey görev yöneticisinde olurmu? Genişletmek için tıkla ... Olur, daha önceden aşağılarda olduğundan görmemişsindir.
mert taş dedi ki: görev yöneticisinde "System" adında bir şey var anlamını biliyorum ama önceden yoktu ayrıca ne biliyim system diye birşey görev yöneticisinde olurmu? Genişletmek için tıkla ... Olur, daha önceden aşağılarda olduğundan görmemişsindir.