Bu Dalgalarla Baş Edilirmi?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
En sondakini ilk izlediğimde dehşete kapılmıstım...Gerçek olup olmadıgından suphelıyım !!!

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Ben 3.videoda dehşete kapıldım.Koca demir gemi nasılda çatırdıyor aman allahım yaa :S :R +(

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
TuningMert dedi ki:
Ben 3.videoda dehşete kapıldım.Koca demir gemi nasılda çatırdıyor aman allahım yaa :S :R +(

Geminin yapısı özel zaten...Ön tarafı dalgaların altında kalmaması için çok yüksek tasarlanmıs...Eğer o ön güvertenin suların içine girip cıktıgını varsayarsak demek dalgalar inanılmaz büyüklükte...Kim bilir ne fırtınalar tsunamiler atlatmıstır o gemi...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
oBsCuR HoMmE dedi ki:
TuningMert dedi ki:

Geminin yapısı özel zaten...Ön tarafı dalgaların altında kalmaması için çok yüksek tasarlanmıs...Eğer o ön güvertenin suların içine girip cıktıgını varsayarsak demek dalgalar inanılmaz büyüklükte...Kim bilir ne fırtınalar tsunamiler atlatmıstır o gemi...

O kadarını biliyoum elbet eniştem kaptan o yolladı zaten bunları :D gördüğün kafa o kadar yüksek değil dalga yüksek ondan öyle görünüyor.10 m yukarı çıkan gemi 15 m aşağı iniyor :)

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sonuncu iimiş... Tsunami bildiğimiz...