Bu Da Araba Kullanmaksa Bizimkiler Ne?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bunu nasıl yapıyorlar? Sadece oyunlarda yapabiliyorum bazen ama bunlar ciddi ciddi yapıyorlar bu işi. :D Ben de istiyorum bundan. :tt1:

[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v22832/122/1/1237692595088_13622.mp4[/SDNTV3]

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Need for Speed in gerçek yaşama tezahür etmiş hali. Yalnız aralarında ufak bir fark var. Bunda "Game Over" olunca oyuna yeniden başlama şansın yok. Bir tarafına pamuk tıkayıp hayattan emekli ediyorlar. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Need for Speed in gerçek yaşama tezahür etmiş hali. Yalnız aralarında ufak bir fark var. Bunda "Game Over" olunca oyuna yeniden başlama şansın yok. Bir tarafına pamuk tıkayıp hayattan emekli ediyorlar. :D

:D Güzeldi. :)

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
:thumbup::thumbup::thumbup:

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu şekilde araba kullanabilmek için önce videodakiler gibi bir araba bulmak lazım

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yapma be Azrail! Mario'nun bile 3 canı var :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Adamlar işi biliyor.:D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bunlar sırdan sürücüler değil,hepsi profesyonel...

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben de böyle kullanmak isterdim valla

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
ben istemezdim
gerçek profesyoneller drift tarzıyla kullanmaz.
kendimden biliyorum efenim :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Abicim adamlar kendileri toplamış araçları, dolayısıyla orasını burasını vurma sürtme gibi bir korkuları yok. Arkadan çekişli, nispeten güçlü bir araç ile esp kapalı halde iken direksiyonu hafif kırarak gaza yüklendiğin an yanlarsın, cidden abartılacak birşeyi yok. Ki her geniş gördüğüm virajda ben de yapıyorum bunu, ama abartmadan elbette.:)

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ben doğan ile yapsam video çekmem çekersem driftcilere hakaret olur :D adamlarda subarularla yapıyolar sen doğanla :D

Asıl doğan ile yapan adamın videosu konulur. Niye mi diyeceksin subaru'daki motor ile herkes yapar. Ama doğan ile yapanı yeteneksizsiniz Türkiye'ye çıkarmak lazım. :D

Aslında şaka bir yana her ehliyet kursunda giriş seviyesinde de olsa drift dersi verilmeli.Araba kontrolden çıktığında daha rahat toparlarsın.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Asıl doğan ile yapan adamın videosu konulur. Niye mi diyeceksin subaru'daki motor ile herkes yapar. Ama doğan ile yapanı yeteneksizsiniz Türkiye'ye çıkarmak lazım. :D

Aslında şaka bir yana her ehliyet kursunda giriş seviyesinde de olsa drift dersi verilmeli.Araba kontrolden çıktığında daha rahat toparlarsın.
driftler el freni yardımıyla yapılmıyo mu yaw :D bildiğim kadarıyla öyle olması kontrolden çıkanlar heralde el frenlerini yolun ortasında çekmiyolardır :D:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Carbonda çok iyi yaparım bu işi:D, gerçekte de ehliyeti alayım bi denerim:P
Ayrıca adamların değiştirdiği lastiklerin fiyatıyla babam arabanın modelini yükseltir büyük ihtimalle:D

@Vendetta
El freni çok kısa süre kullanılıyor benim bildiğim. Zaten adamlar direksiyonu kırıp gaza yüklendiklerinde(yanlış hatırlamıyorsam vites küçültüp gaza yükleniliyordu) kayıyor araba.

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
driftler el freni yardımıyla yapılmıyo mu yaw :D bildiğim kadarıyla öyle olması kontrolden çıkanlar heralde el frenlerini yolun ortasında çekmiyolardır :D:D

Tam anlamıyla el freniyle yapılmıyor. Debrijay,vites ve gaz arasında dönen bir olay aslında drift. Eğer viraja girerken gerekli açıyı yakalayamazlarsa el freni kullanıyorlar. Videolarda da dikkat et genelde elleri vitesde.

Bir video vardı bulamadım. Yolda gizli buzlanma var. Adam birden kontrolü kaybediyor normalde insanlar frene basar şap diye sonra araba iyice kontrolden çıkar.Ama bu adam drift çekerek öyle kolay bir şekilde toparlıyordu ki arabayı videoyu bulduğumda ekleyeceğim.Anlatmak istediğim buydu.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Frene basınca araba hepten kaybediyo kendini. Bildiğim kadarıyla debriyaja basıp lastiklerin çekişten düşmesini sağlamak gerekiyor, araç nereye doğru kayıyorsa direksiyon önce oraya kırılarak...

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Frene basınca araba hepten kaybediyo kendini. Bildiğim kadarıyla debriyaja basıp lastiklerin çekişten düşmesini sağlamak gerekiyor, araç nereye doğru kayıyorsa direksiyon önce oraya kırılarak...

Evet dediğin doğru frene basınca arabayı iyice kontrolden çıkıyor. Eğer yanlış hatırlamıyorsam, dediğin gibi debriyaja basılıyor eğer devir istenilen değerdeyse viteste oynama yapılmıyor ama değilse duruma göre vites düşürülüyor veya artırılıyor sonra yine dediğin gibi araç nereye doğru kayıyorsa direksiyon önce o yönde kırılıyor daha sonra gaz verilerek viraj alınıyor.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben bu dediklerinizi DIRT 2 de yapabiliyorum:P

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Benim izlediğim bazı ralli videolarını bu adımda tekrar bulabilirsem paylaşırım.
Arabanın nasıl kullanıldığını görürsün.
Sendeki film çok basit bir iki spin sadece.
Neler oluyor daha o otomobil denilen şeyle bir bilsen..
:)

Örnek 1 : Şaka gibi değil mi?

http://www.youtube.com/watch?v=u-NwFH9JvAo

Efsane sürücü Ragnotti'nin sürüşü, NFS'de bile zor, hızlandırılmış da değil. :)

http://www.youtube.com/watch?v=51vLS60tS-M

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Bunlarda bizim minibüs şöförleri gibi araba kullanamazlar.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Kar yağdıgında önden çekişli arabayla çekin el frenini bak sonra nasıl yanlıyorsun bunlar tırt kalır yanında :D tabi makul bir hızda yoksa
Ne Bunda "Game Over" olunca oyuna yeniden başlama şansın yok. Bir tarafına pamuk tıkayıp hayattan emekli ediyorlar. :D

Her araba sevdası olan gencin arkadan itişli bir araba sevdası vardır bence :(