Bu Corona (Covid-19) virüsü ne olucak ya

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396
Bu Corona virüsü ne olucak okulları da kapattırdı türkiyeye girdi sizce bu korona virüsü ne olucak

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Ne olacak bilmiyorum ama devlet sonuna kadar tedbirli davranıyor. Yapacağımız tek şey hijyene dikkat etmek.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Ben sıkıntısız ve şüphe duymadan Hz. Allah'a bıraktım, her şeyi sokakta inanın gülümseyerek mutlu ve sürekli Rabbimin zikri ile dolaşmak gibisi yok. İyi hoş Almanya gibi bir yerde deli gözü ile görünmek hoşuma gidiyor. Varsın herkes ben yaşıyorum, hastalıktan saklanıyorum gibilerinden evde duranlardan da değilim, daha bunlar iyi günler...

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Her yakalanan ölecek diye birşey de yok aslında. Daha çok kronik sorunu olanlar ve yaşlıları etkiliyor. Biraz abartılıyor ama ciddi bir virüs sayılır.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Ben sıkıntısız ve şüphe duymadan Hz. Allah'a bıraktım, her şeyi sokakta inanın gülümseyerek mutlu ve sürekli Rabbimin zikri ile dolaşmak gibisi yok. İyi hoş Almanya gibi bir yerde deli gözü ile görünmek hoşuma gidiyor. Varsın herkes ben yaşıyorum, hastalıktan saklanıyorum gibilerinden evde duranlardan da değilim, daha bunlar iyi günler...
Haklısınız, kafirlerin aşı üretmesini beklemekten başka çare yok (!)

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Her yakalanan ölecek diye birşey de yok aslında. Daha çok kronik sorunu olanlar ve yaşlıları etkiliyor. Biraz abartılıyor ama ciddi bir virüs sayılır.

Aslında iyileşen bazı hastaların akciğerlerinde hasarlar tespit edilmiş. İyileşti diye de eski sağlığına kavuşacağı anlamına gelmeyebilir.
Bakalım uzun vadede ne gibi sonuçları olacak?