- Reaksiyon puanı
- 6,396
Bu Corona virüsü ne olucak okulları da kapattırdı türkiyeye girdi sizce bu korona virüsü ne olucak
Hocam herzamanki gibi doğru diyorsunuzNe olacak bilmiyorum ama devlet sonuna kadar tedbirli davranıyor. Yapacağımız tek şey hijyene dikkat etmek.
Haklısınız, kafirlerin aşı üretmesini beklemekten başka çare yok (!)Ben sıkıntısız ve şüphe duymadan Hz. Allah'a bıraktım, her şeyi sokakta inanın gülümseyerek mutlu ve sürekli Rabbimin zikri ile dolaşmak gibisi yok. İyi hoş Almanya gibi bir yerde deli gözü ile görünmek hoşuma gidiyor. Varsın herkes ben yaşıyorum, hastalıktan saklanıyorum gibilerinden evde duranlardan da değilim, daha bunlar iyi günler...
Hüküm vermek kulların işi değildir, keza ben öyle bir ithamda da bulunmadım, evet ilaç bulunucak ama ilk virüs bile orjinal kalmadı değişti ilaç yada aşı sektörü virüs kadar hızlı değil!Haklısınız, kafirlerin aşı üretmesini beklemekten başka çare yok (!)
Her yakalanan ölecek diye birşey de yok aslında. Daha çok kronik sorunu olanlar ve yaşlıları etkiliyor. Biraz abartılıyor ama ciddi bir virüs sayılır.