Bu Çocukların Hiç Oyuncağı Olmadı !

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
1mn2.jpg

2ru7.jpg

3nu8.jpg

4mu0.jpg

5dq7.jpg

6oj5.jpg

Kaynak : PAndora'nın Kutusu

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayatı erkenden tanıyanlar bu çocuklar saol :)

hasanmustafa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyuncakları olmadı hatta bayram sabahların da
yeni kıyafetleri bayramlıkları da olmadı çoğunun

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
6oj5.jpg

bu çocuk çöpten gazete çıkarıp okumaya çalışırken biz bir sayfa bile kitap okumaya üşeniyoruz...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
+ 1 buraqq

Ve bize o kadar rahatlık batıyor kii o kadar imkanımız olmasına rağmen hala öss de tıkılıp kalıyoruz. İnsanlar bütün imkansızlıklara rağmen bir kolu olmadan sırf gece çalışırak derecelere giriyorlar.. Peki biz bunları görerek napıyoruz ?? Koca bir hiç ...

Bu durumda asıl bize yazık ...

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yaa be5te tamam. biliyoruz biz de bunları. sen de hatırlatmak için elinden geleni yapıyorsun. seni taktir ediyorum bu davranışların için. ben foruma şahsen okuldan bıktım. bizimkilerden bıktım biraz neşe bulayım diye geliyorum sen de yakıorsun cigerimi...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bunları düşünüp dramatikleşmeye hiç gerek yok bence hayat bence gerektiği kaadar adil.denge var bi tarafta bu çocuklar bi tarafta da zengin yediği önünde yemediği arkasında olan çocuklar var...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yaa be5te tamam. biliyoruz biz de bunları. sen de hatırlatmak için elinden geleni yapıyorsun. seni taktir ediyorum bu davranışların için. ben foruma şahsen okuldan bıktım. bizimkilerden bıktım biraz neşe bulayım diye geliyorum sen de yakıorsun cigerimi...

Özür dilerim ...