Hatırlamadıysan senin için önemli bir yer yoktur. Baştaki müziği duyan herkes hatırlar. minikagoBen hatırlayamadim hangi kanalda yayınlanıyordu?
Onlar çok klasik kimse unutmadı zaten.Ben sürekli diziyi çok seviyodum
Bakugan gibi bir şeydi galiba demi, çok sevemiyordum ben anime film yaBöyle yaşı 14-17 yaş arası olanların çoğunun zamanında izlediği ama şu an hatırlamayacağı bir çizgi film.
Giriş müziğini duyunca hemen hatırlarsınız.
Uzaktan kumandalı arabaları kontrol ediyorlardı. Peki bunu hatırlar mısın?Bakugan gibi bir şeydi galiba demi, çok sevemiyordum ben anime film ya
Ya diyorum ya , anime sevmiyordum ben bu turlu başka anime olmayan de hepsini bilirim,Uzaktan kumandalı arabaları kontrol ediyorlardı. Peki bunu hatırlar mısın?
Bunu hatırlıyorum çok güzeldi.Uzaktan kumandalı arabaları kontrol ediyorlardı. Peki bunu hatırlar mısın?
Ya bu da anime ama bunu kesin hatırlarsın.Ya diyorum ya , anime sevmiyordum ben bu turlu başka anime olmayan de hepsini bilirim,
Flap Jack, Johnny test, Johnny Bravo, Öcük ile böcük, felan![]()
Oncada demedik yaniYa bu da anime ama bunu kesin hatırlarsın.
Genelde Minika izliyomussun sen galiba, cartoon network dan soyle eskilerden birtane hatırlamadığım olmazOncada demedik yani![]()
Hayır cartoon network den her şeyi izledim a dan z ye ama hepsi bilindik.Genelde Minika izliyomussun sen galiba, cartoon network dan soyle eskilerden birtane hatırlamadığım olmaz
Bu var cartoon network olup çok bilinmedik.Genelde Minika izliyomussun sen galiba, cartoon network dan soyle eskilerden birtane hatırlamadığım olmaz
Bu harika idi.Son bölümünü yine izleyemedim xdYa bu da anime ama bunu kesin hatırlarsın.
Ayy sen nediyosun, izlemedigim yok burda ya vallaHayır cartoon network den her şeyi izledim a dan z ye ama hepsi bilindik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu var cartoon network olup çok bilinmedik.
Ben bunu geçen sene tekrar izledim hala güzel.Bu harika idi.Son bölümünü yine izleyemedim xd
Bununla ilişkili sonradan bir tane daha yaptılar.Lakin beybldeler diğer tarafları ile gidiyorlardır.Tekerlek gibi.Sonra bunların eski beybladcileri buldukları bir bölüm vardı.
Kurstaki bütün çocuklar izliyordu bunu bende izliyim severim diye belki ama bı sevemiyorum ben Minika yi ya,Alın size eskiden en babayiğit çizgi filmlerden biri(Çizgi film demeye bile bin şahit ister o kadar iyi.)
Ekli dosyayı görüntüle 152273
Şu transformers şuan tüm Çizgi film kanallarındakilere hikaye ve görsel olarak bin basar.Kurstaki bütün çocuklar izliyordu bunu bende izliyim severim diye belki ama bı sevemiyorum ben Minika yi ya,
Ordan sadece Oscar çöllerde seviyodum![]()
GGO futbol en iyisi hatta 2.sezonu bile çıktıGGO futbol ve Flash and Dash, çok kötü çizgi filmler yahu.
Diğerleri güzel.
Böyle yaşı 14-17 yaş arası olanların çoğunun zamanında izlediği ama şu an hatırlamayacağı bir çizgi film.
Giriş müziğini duyunca hemen hatırlarsınız.
Linç geliyor dikkatli ol agam (!) .Bir şey diyecem ama kızmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Animeye karşıyım izlemeyin.