Bu cihazi turkiye'de kullanabilir miyim?

SubstantiaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
dostlar merhaba suan almanya"dayim ve uygun fiyata birseyler yapmaya calisiyorum. internete iphone6 yazdigimda boyle bir seyle karsilastim. Bu cihazi turkiyede pasaportuma kaydedip kullanabilir miyim acaba?
(Normalde mediamarkttan alip tax free alma planim vardi fakat ucak biletimin oldugu saatte tax ofisi kapali olacak maalesef :( )

Apple iPhone 6 - ohne Simlock

hakki27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yanilmiyorsam 2 yilda bir pasaport üzerine kaydedip kullanabilirsin tabi ama türk pasaportu olacak cünkü bende bir defa yaptim 200 tl verip kaydettirdim kullanildi.

SubstantiaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yanilmiyorsam 2 yilda bir pasaport üzerine kaydedip kullanabilirsin tabi ama türk pasaportu olacak cünkü bende bir defa yaptim 200 tl verip kaydettirdim kullanildi.

peki bu site hakkında bir fikriniz var mı? güvenilir midir acaba, diğer sitelere göre çok daha uyguna satılıyor.

hakki27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Siteye baktim ama oyle guvenilir gelmedi cünkü yari parasi diyor tabi bu ( benim icin ). Bana gore biseyler var ki yari parasi diyor
Simlock yaziyor dikkat edersen simlock ornek verirsek almanyada telekom firmasi kayit yada sadece o hatti kullanabilirsin ayyildiz yada eplus taksan calismaz ve ulke icinde gecer diye biliyorum