Bu bir veda mektubudur

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar

Foruma üye olduğum ilk günden bu güne değin inanın çok güzel anlarımda oldu çok kötü anlarımda oldu..Ama artık veda zamanı geldi..İyisi ile kötüsü ile neşesi ile hüzünü ile tam 1 yıl sizlerle bu forumda zaman geçirdim..Ama maalesef son zamanlarda hiç istemediğim şeyler çok sık ve manasız olmaya başladı..Peşpeşe gelen yasaklanmalar ve ceza puanları beni artık bezdirdi..İnanın artık foruma giresim gelmiyor..Belki bilen vardır daha önce forumdan süresiz uzaklaştırılmıştım..Fakat kısa bir süre sonra geri dönme imkanım oldu..Şartlı tahliye gibi bişi idi..Dönüşüm anlaşmalara bağlı idi..Şimdi ismini vermek istemediğim bir Admin arkadaşın yardımcı olması ve birtakım şartlara bağlı olarak foruma dönme imkanı vermesi ile foruma geri dönebildim.Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum tekrar..Ve gelelim forumdan ayrılma isteğimin sebeplerine..

Belki bu foruma çok yararlı olamadım belki zararım bile oldu..Tartışma çıkan konu açtıklarımda oldu..Ama ben bunların hiç birini art niyetle yapmadım ve yapmamda..

Ben Linux a bu forum sayesinde başladım ve geliştirdim..

Ve artık veda zamanı geldi..

Bu mesajı okuyan okumayan herkese teşekkür eder

Büyüklerimin ellerinden Yaşıtlarımın yanaklarından Küçüklerimin gözlerinden öperim..

Bu sabah son paylaşımlarımı yapmaya çalıştım..

Artık foruma üye olarak girmeyeceğim..

Belki misafir olarak bi bakmak için girebilirim..

Sonsuza dek kopabileceğimi sanmıyorum çünkü..

Hepiniz hoşçakalın arkadaşlar :unsure:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[video=youtube;vFoIdxLBm_A]http://www.youtube.com/watch?v=vFoIdxLBm_A[/video]

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Kim üzdü seni Rambo. Tahmin ettiğim kişi ise çok sallama, değmez.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ya rambo bırak allahını seversen..bi yere gittiğin yok..Nazlanıyorsun.. ayrıca süresiz ban yedikten sonra şartlı olarak da olsa banının kaldırılmasına şaşırdım.

Çünki süresiz banlananlardan hiç kimseye bu imkanı sağlayamayacağını söylemişlerdi zamanında yöneticiler.

hoş geldin tekrar rambo

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Nereye gidecen ki. en fazla 1 ay. Sonra sıkılacaksın döneceksin. Bende yazmıştım bu mektuptan. Kendimden biliyorum. Ama ban yediğimden yazmamıştım. Linuxtaki arkadaşlara veda mektubuydu. Neyse için soğuyunca görüşmek üzere. sen bu forumun neşesisin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Veda yazısı yazanların yarısı bir şekilde geri gelir. Bakalım...

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Geri dönmeyi çok istiyorum ve paylaşımlar yapmayı..Ama kırıldım bir kere forumda elim parmaklarım klavyeye gitmiyor bi türlü..
Duygusal bir insan olduğum için sanırım çabuk kırılıyorum..
Titanic,Kanlı Elmas,Babam ve Oğlum gibi filmlerde duygulanan ve gözleri yaşarıp içi burkulan kaç erkek tanıyorsunuz :)
Duygusal biri olduğum için zaten her zaman sıkıntı çektim...
Duygusallık kötü bişi galiba :huh:

Konuya yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.....
Foruma dönmek için inanın çok çaba gösteriyorum.....
Umarım başarırım da şu içimdeki kırılmışlık hissini yenebilirim :unsure:

Herkese iyi forumlar :(

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşım duygusal bir kişi olabilirsin ancak bana duygusallıktan çok ilgi çekmeye çalışıyorsun gibi geldi gitmek isteyen biri ben gidiyorum diye konu açmaz gider ! veya kırıldıysan sana cezayı veren kişiye yazabilirdin yanlış bir ceza ise yönetime bildirebilirdin...

Ayrıca bende o admini merak ettim sakın ersin olmasın...

Git veya kal sağlıcakla...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bu tarz veda mektupları yazmaya lüzum yok bence.

ama gene de güle güle

şikayetin varsa da iletebilirsin biz bu konuyu konuşuruz

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşım duygusal bir kişi olabilirsin ancak bana duygusallıktan çok ilgi çekmeye çalışıyorsun gibi geldi gitmek isteyen biri ben gidiyorum diye konu açmaz gider ! veya kırıldıysan sana cezayı veren kişiye yazabilirdin yanlış bir ceza ise yönetime bildirebilirdin...

Ayrıca bende o admini merak ettim sakın ersin olmasın...

Git veya kal sağlıcakla...

İlgi çekme ile ilgili bi sıkıntım yok dostum..İstesem istediğim an çekerim..konu bu değil..
Neyse boşver