Bu bir itirafsa Evet Ulen !

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
(Küstahlık ve ''şımarıklık'' olarak algılamayın bu konuyu)

Evet başlıkta yazdığım üzre çok hararetliyim.Neden derseniz teknoloji gelişiyor ve teknoloji geliştikce insanın teknolojiye olan merakı teknolojiden daha fazla gelişiyor -ki çok fazla teknoloji kullandım-ve bu nedenle telefonumdan sıkıldım.Sanki yapacağım şeyler bitti :D Şimdi bazı kişileri biliyorum ''Telefonu olmayanlar var,o telefonu almak için şu kadar çalışan var vb...'' haklı olabilirsiniz ki benim babamın da parayı nasıl kazandığını biliyorum çoğumuzun annesi babası da öyle.Kendisi Astsubay Başçavuş(Kıdemli) ancak genç sayılır çevresine göre, 39 yaşında.

Ben takip ederken o da ucundan bucağından tutar :D Ve bundan 10 ay önce kendine telefon aldıracağını söyledi bende ona göre bir şeyler bakıyorum Xperia S çarptı gözüme güçlü güzel vb -o bana alıyormuş halbuki- ben de bu güzel dedim, tamam siparişi verdim ,dedi.Ama o aralar gözüm One X 'teydi işte ucuzlar doğum günümde alırız falan hayalleri kuruyordum.Tabi çok güzel bir şey babam sürpriz yapmış falan ,telefonla balayım bitti sanırım gözüm One X'e döndü tekrar,haa bu arada babama da Xperia Sola aldık :D Benim düşüncem para biriktirip Xperia S i satıp üzerine biriktirdiğim parayı koyup One X veya One X+ almak ancak babama söyleyemiyorum sorun da bu.

Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz belki telefonu almak istersiniz vb.yorumlarınızı beklerim.

Not:Yaşımı merak ediyorsanız 17 yaşındayım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
500 lira verrim :mrgreen:

sen şuan telefonu satsan bara biriktireyim filan diyene kadar One X piyasadan kalkar :D Htc One al bari :sleep:

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben satmistim 17 yasimdayken. Islak havluyla suratima suratima vurdular :P
Kafana taktiysan sat zaten o telefonla rahat edemezsin artik.
İkinci el isine sakin ha bulasma..
Babana durumu anlat. Telefonu sat. Taksitle guzel, uzun omurlu bi telefon al tavsiyem. [MENTION=130683]android3[/MENTION] abimizin dendedigi gibi hTc One veya xPeria Z al :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Z al sen. sıkılıncada senden ben alırım :mrgreen:

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyi diyosunuz hoş diyosunuz da :D Babama anlatmak var Xperia Z hayatta olmaz zaten :D çünkü Xperia s i alırken s3 yeni çıkmıştı 2000 tlydi ben bi telefona 2000 tl vermem demişti bu tecrübeyi yaşadım teşekkürler yorumlar için :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İyi diyosunuz hoş diyosunuz da :D Babama anlatmak var Xperia Z hayatta olmaz zaten :D çünkü Xperia s i alırken s3 yeni çıkmıştı 2000 tlydi ben bi telefona 2000 tl vermem demişti bu tecrübeyi yaşadım teşekkürler yorumlar için :D

faturaya 1500 yazdır :D

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Böyle pahalılarda takılmaya ne gerek var. Al şöyle tuşlu adam gibi telefon. Öğretmenlerin telefonundan :D

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dostum benim babam da 39 yaşında, astsubay kıdemli başçavuş, ve ben de 17 yaşındayım. Babana durumu anlatırsın o belki seni üzmemek için tamam falan der ama telefonu değiştirdiğinde belki uzun süre stres altında olacak, hatta eksilere düşecek. O yüzden elindekiyle yetinmeyi bilmeni öneririm. Çünkü telefonun standartların üzerinde.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Anlaşılan o ki HTC'yi beğeniyorsun. One X yerine One almanı öneririm. One X için ne adam gibi güncelleme desteği kaldı ne de güncel bir donanımı var. Hatta eski denilebilecek Tegra 3 kullanıyor.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dostum benim babam da 39 yaşında, astsubay kıdemli başçavuş, ve ben de 17 yaşındayım. Babana durumu anlatırsın o belki seni üzmemek için tamam falan der ama telefonu değiştirdiğinde belki uzun süre stres altında olacak, hatta eksilere düşecek. O yüzden elindekiyle yetinmeyi bilmeni öneririm. Çünkü telefonun standartların üzerinde.

- Ye düşeceğini durumumuzun zaten farkındayım ondan bir para talep etmiyorum. Elimdekiyle hep yetinmeye çalıştım sağolsun babam en iyisini almaya çalıştı ki eminim senin ki de öyledir nedense hiç yapmadığım bir şey dediğim gibi.Çok teşekkürler yorumun için :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha kullan, üzerinden biraz daha zaman geçsin. O zaman normal bir şekilde telefon değiştirir gibi elindekini satar istediğin telefonu alırsın. Öyle olunca baban da bir şey demez bence.

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
okulunu bitir,bir işe gir kendi paranı kazan o zaman her ay yeni telefon al..en pahalı hangisiyse onu kullan tamammı...not:yaşımı merak ediyosan 31

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hacı ben 2-3 yıl kullanmak icin aldim en mantiklisi nexus u aldim ama 1 sene surmez degistircem, daha telefon yepyeni eski islemci muamelesi yapiyorlar :D