patientia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
(Küstahlık ve ''şımarıklık'' olarak algılamayın bu konuyu)
Evet başlıkta yazdığım üzre çok hararetliyim.Neden derseniz teknoloji gelişiyor ve teknoloji geliştikce insanın teknolojiye olan merakı teknolojiden daha fazla gelişiyor -ki çok fazla teknoloji kullandım-ve bu nedenle telefonumdan sıkıldım.Sanki yapacağım şeyler bitti
Şimdi bazı kişileri biliyorum ''Telefonu olmayanlar var,o telefonu almak için şu kadar çalışan var vb...'' haklı olabilirsiniz ki benim babamın da parayı nasıl kazandığını biliyorum çoğumuzun annesi babası da öyle.Kendisi Astsubay Başçavuş(Kıdemli) ancak genç sayılır çevresine göre, 39 yaşında.
Ben takip ederken o da ucundan bucağından tutar
Ve bundan 10 ay önce kendine telefon aldıracağını söyledi bende ona göre bir şeyler bakıyorum Xperia S çarptı gözüme güçlü güzel vb -o bana alıyormuş halbuki- ben de bu güzel dedim, tamam siparişi verdim ,dedi.Ama o aralar gözüm One X 'teydi işte ucuzlar doğum günümde alırız falan hayalleri kuruyordum.Tabi çok güzel bir şey babam sürpriz yapmış falan ,telefonla balayım bitti sanırım gözüm One X'e döndü tekrar,haa bu arada babama da Xperia Sola aldık
Benim düşüncem para biriktirip Xperia S i satıp üzerine biriktirdiğim parayı koyup One X veya One X+ almak ancak babama söyleyemiyorum sorun da bu.
Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz belki telefonu almak istersiniz vb.yorumlarınızı beklerim.
Not:Yaşımı merak ediyorsanız 17 yaşındayım.
Evet başlıkta yazdığım üzre çok hararetliyim.Neden derseniz teknoloji gelişiyor ve teknoloji geliştikce insanın teknolojiye olan merakı teknolojiden daha fazla gelişiyor -ki çok fazla teknoloji kullandım-ve bu nedenle telefonumdan sıkıldım.Sanki yapacağım şeyler bitti

Ben takip ederken o da ucundan bucağından tutar

Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz belki telefonu almak istersiniz vb.yorumlarınızı beklerim.
Not:Yaşımı merak ediyorsanız 17 yaşındayım.