Bu bilgisayarla en fazla hangi oyunları oynayabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coyote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutcan4131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru düzgün oyun oynuyamazsın ve oyun için alıyosan o pc de ssd var 128 gb tamam ssd hızlı ama oyun oynaman için yeterli değil bnce hmn dolucaktır o hardisk bnce o pc ye verillicek para boşuna

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Kardeş LENOVO ıdeapad serisi Ultrabook olarak geçer , yani Performans ve Oyun için genellikle kullanılmazlar Casperin Ultrabooku gibi , Hafif olup Hızlı disk okuma mekanizmalarıyla (ssd 7200rpm +) ünlüdürler. Bu yüzden fiyatları 1600-2500 arası.

Eğer amacın oyun oynamak, internette takılmamak, Çok filim indirip,müzik yüklemek istiyorsan 128gb SSD yetmiyecektir , taşınabilir Hard disk alırım dıyosan o başka , Mesela Benım bilgisayarımda 2gb ekran kartı var Intel hd 4000 + Nvidia gforce 650m

coyote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok kararsızım oyun oynayamıycağımı az çok biliyorum 13inç ekranda yeterli deil ama dokunmatik oluşu çok kafamı karıştırıyo aynı fiyatlara notebook alsam 16gb ram i7 işlmci falan bişe alabiliyorum bu yüzden sizede bi danışmak istedim aslında

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Notebook un yoksa ne gerek var bunu almaya, önceliğin notebook almak olsun. Oyun da ister istemez oynarsın, aldığına pişman olursun..

coyote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim evet galiba notebook alıcam kilit atılabilir konuya